اگر به دنبال امتحان مزه های متفاوت و خوشمزه هستید مربای فلفل برای شما گزینه بسیار مناسبی است، طرز تهیه مربای فلفل تند و شیرین را در این مطلب بخوانید.
مربای فلفل تند یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد برای بهبود بخشیدن به طعم غذاهای مختلف است. شما می توانید مربای فلفل تند و شیرین را به روش هایی که دراین بخش از آموزش آشپزی می دهیم، تهیه کرده و این چاشنی تند و آتشین را روی غذاهای گوشتی یا سالادها بریزید و یا برای تهیه سس های مختلف استفاده کنید.
برای تهیه مربای فلفل تند اینگونه عمل نمایید:
فلفل تند نیم کیلو
آب 250 میلی لیتر
سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
نمک مقدار کم
شکر نیم کیلو
سرکه سفید 250 میلی لیتر
چوب دارچین 1 عدد
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
هل(اختیاری) 5 عدد
فلفل های تند را بشویید.
فلفل ها را خرد کرده و دانه های آن را جدا کنید.
در یک قابلمه بزرگ فلفل ها را همراه شکر، سرکه سفید، آب، سرکه سیب، نمک، دارچین، زنجبیل و هل بریزید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا شکر حل گردد.
اجازه دهید مواد با حرارت کم به مدت 1 ساعت بجوشند.
مراقب باشید که مربا ته نگیرد.
پس از گذشت یک ساعت و به غلظت رسیدن مربا، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
برای تهیه مربای شیرین فلفل به روش زیر عمل کنید:
سیب 1عدد بزرگ
سرکه سفید 1/4 پیمانه
سرکه سیب نصف پیمانه
شکر 700 گرم
فلفل هالوپینو 200 گرم
فلفل قرمز شیرین نیم کیلو
سیب را مکعبی و یک اندازه خرد کنید.
فلفل هالوپینو و فلفل قرمز شیرین را بشویید و خرد کنید.
فلفل های خرد شده و سیب را درون یک قابلمه مناسب بریزید.
سرکه سفید و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید.
شکر را بیافزایید و قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید.
پس از جوش آمدن مواد درون قابلمه، حرارت را کم کنید.
هر چند دقیقه یکبار مربا را هم بزنید.
پس از 30 دقیقه مربا به قوام می رسد.
بعد از به قوام آمدن مربا شعله را خاموش کنید.
مربا را بعد از خنک شدن درون ظروف شیشه ای بریزید و جای خنک نگهداری کنید.
هالاپینو یک نوع فلفل سبز تند است.
برای تهیه مربای فلفل می توان از فلفل کاین یا فلفل چیلی نیز استفاده نمود، فلفل کاین حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که مسئول مزهی تند و خواص تعجببرانگیز آن به شمار میرود.
هنگام تهیه فلفل تند، برای خرد کردن فلفل ها حتما از دستکش استفاده نمایید.
برای تهیه مربا فلفل با طعم های مختلف می توانید از فلفل های متنوع استفاده کنید.
برای تند شدن بیشتر مربا از فلفل های قرمز استفاده نمایید.
برای تندتر شدن مربای فلفل، مقدار شکر را کمتر کنید.
برای شیرین تر شدن مربای فلفل میزان شکر را بیشتر کنید.
استفاده از فلفل های ترکیبی موجب می شود که مربای شما بیش از حد تند نشود.
مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.
مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مربای فلفل تند را می توانید روی غذاها یا سالادها بریزید.
برای تهیه سس ها و چاشنی های مختلف می توانید از مربای فلفل استفاده نمایید.
مربا فلفل را به عنوان یک چاشنی در تهیه غذاهای گوشتی، مرغی و ماهی استفاده کنید.
مربای فلفل تند حاوی مواد مغذی بوده و دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.مصرف فلفل های تند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، دیابت وافزایش متابولیسم و کاهش وزن کمک می کند.
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…