Categories: آشپزیمربا

طرز تهیه “مربای موز” خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

موز خواص بسیاری برای سلامتی دارد و مصرف موز می تواند به درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها کمک کند پس “مربای موز” را تهیه کنید و در کنار خانواده از طعم و مزه آن لذت ببرید.

در کنار لذیذ بودن مربای هویج، مربای آلبالو ، مربای به و بسیاری از مرباهای پرطرفدار و لذیذ ،مربای موز یک مربای فوق العاده خوشمزه و مفید است و بیشتر کودکان عاشق این مربا هستند و حتی به عنوان دسر هم استفاده می شود و برای اینکه بتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید با ما همراه باشید.

مواد لازم مربای موز:

موز :1.5 کیلوگرم
شکر :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
گلاب :2 قاشق غذاخوری
خلال پسته :برای تزیین
پودر هل :1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :4 قاشق غذاخوری
آب : 1 لیتر

دستور پخت مربای موز:

مرحله اول :

برای درست کردن مربای موز ابتدا موز ها را برای اینکه زود سیاه نشود با چاقوی غیر فلزی برش های متوسط که نه خیلی نازک باشد و نه ضخیم بزنید و درون ظرفی قرار داده و با قاشق آبلیمو های تازه را روی موزهای برش زده شده می ریزیم و به خوبی آغشته می کنیم.

مرحله دوم:

شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله با حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش بیاید و وقتی جوشید حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم شیره به قوام مناسب برسد.

مرحله سوم:

وقتی به قوام مناسب رسید موزهای آغشته به آبلیمو را اضافه میکنیم و برای اینکه موزها له نشود آن را هم نزنید و وقتی موزها را 5 دقیقه درون ظرف قرار دادید نوبت اضافه کردن گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل است.

مرحله چهارم :

2 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب، شعله را خاموش میکنیم و خلال پسته را روی مربا می ریزم و اجازه می دهیم تا مربا سرد شود و سپس وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظرف شیشه ای ریخته و در جای خنک مانند یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه مربای موز:

مربای موز ماندگاری کمتر به نسبت بقیه مرباها دارد و باید زود مصرف شود.
برای اینکه مربا را به مدت طولانی نگهداری کنید باید از فریزر استفاده کنید.
مربا را هم نزنید تا ظاهر مربا حفظ شود.
اجازه دهید شربت به قوام کافی برسد و سپس موز ها را اضافه کنید.
مقدار مواد اولیه را به تناسب می توانید کم و زیاد کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای موز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

4 روز ago