فراشپز- پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است که در ادامه دستور تهیه “مربای پوست گریپ فروت” را ملاحظه میفرمائید.
گریپ فروت: به اندازه لازم
شکر: دو برابر میزان گریپ فروت
گریپ فروت را بشویید و یک ورق نازک سفید داخل پوست آن را در بیاورید.
سپس پوست را به صورت نوارهای بلند و باریک به طول ۸ سانتی متر و پهنای ۲ سانتی متر ببرید.
بعد آن را وزن کنید و دو برابر وزن آن شکر کنار بگذارید.
سپس پوست خرد شده را با کمی آب بجوشانید تا نرم شود.
بعد یک شبانه روز آن را در آب سرد قرار دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید؛ و هر دفعه آب آن را تست کنید تا از مزه تلخی آن گرفته شود و اگر احتیاج به زمان بیشتری داشت آن را بیشتر در آب سرد نگه میداریم تا تلخی آن کاملا گرفته شود.
در مرحله بعد به اندازه هر یک کیلو شکر دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر و آب بجوشند.
بعد از حل شدن شکر، شهد را از صافی رد کنید و دوباره به همراه پوست آماده شده روی حرارت قرار دهید
و بعد از جوش آمدن شهد، حرارت را کم کنید تا شربت کاملا غلیظ شود.
سپس بعد از چند جوش مربا را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشههای تمیز بریزید و در یخچال نگهدارید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
مربای پوست گریپ فروت را میتوانید در میان وعده یا صبحانه سرو کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…