مربای چای ترش یک مربای خوشمزه و بسیار مقوی و پرخاصیت است و برای تهیه این مربای بی نظیر تردید نکنید.
اگر به دنبال تنوع بیشتر در نوع مربا هستید و قصد دارید یک مربای خوش عطر و طعم ، همراه با رنگی زیبا تهیه کنید ، به سراغ مربای چای ترش بروید که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش فشار خون هم بسیار مناسب می باشد.
برای تهیه مقادیر کمتر یا بیشتر مقدار مواد اولیه را به همان تناسب کمتر یا بیشتر کنید.
گل چای ترش : 2 لیوان
شکر :8 لیوان
آبلیمو :4 قاشق غذاخوری
گلاب :2 قاشق غذاخوری
ابتدا تمام گل های چای ترش موجود را تمیز می کنیم و با آب سرد میشوریم و درون قابلمه ای مناسب می ریزیم.
سپس 10 لیوان آب و 6 لیوان شکر را اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم یک الی دو ساعت بپزد و رنگ گلها خارج شود و شربت کمی قوام بگیرد.
سپس به وسیله صافی شربت و گل های چای ترش را از هم جدا می کنیم.
شربت را به همراه نیمی از آبلیمو و گلاب روی شعله قرار می دهیم وقتی به جوش آمد شعله را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم و به عنوان شربت چای ترش استفاده میکنیم.
گل های چای ترش را درون قابلمه ای دیگر می ریزیم و باقیمانده شکر و مقداری 2 لیوان آب را اضافه میکنیم و روی شعله قرار می دهیم تا به خوبی غلیظ شود.
وقتی به خوبی قوام پیدا کرد نیمی دیگر از آبلیمو و گلاب را اضافه میکنیم و بعد از چند قل که خورد خاموش می کنیم و اجازه میدهیم مربا سرد شود و سپس می توانیم از این مربای خوشمزه استفاده کنیم.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…