یکی از خوشمزهترین مرباها مربای گل است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
گل (محمدی، رز): ۱۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
۱. گلبرگها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.
۲. پس از خشک شدن کامل، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.
۳. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.
۴. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.
۵. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.
– گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
– برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
– حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید.
– برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- پیتزا کالزونه نوعی پیتزای ایتالیایی است که به صورت خمیر بسته شده تهیه میشود…
فراشپز- آبلیمو یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار است که بهدلیل محتوای بالای ویتامین C…
فراشپز- دسر اورئو نوعی دسر بیسکوئیتی است که با نوعی بیسکوئیت کرمدار شکلاتی به نام…
فراشپز- خوردن کیوی برای کاهش وزن گزینه خوبی است زیرا حاوی چندین ماده مغذی مهم…
فراشپز- کیک کارامل عسل و گردو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که با روکشی…
فراشپز- پولکی از آبنباتهای خوشمزهای است که میتوان آن را به صورت جداگانه یا همراه…