طرز تهیه “مربای گل نسترن” بسیار ساده است و به راحتی می توانید این مربای خوشمزه و مقوی که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد را در منزل تهیه کنید.
از میوه ها و گلهای مختلف انواع مرباها تهیه می گردد که هر کدام از آنها دارای طعم متفاوت و خاصی می باشند.در این بین گل نسترن هم یکی از گلهای خوش عطر و بوست که خواص بیشماری برای بدن دارد که در انتهای این دستور تهیه به مقداری از این خواص ذکر شده است.
میوه گل نسترن :1000 گرم
شکر :500 گرم
آبلیمو :1 قاشق غذاخوری
گلاب :1 قاشق غذاخوری
برای درست کردن مربا گل نسترن ابتدا میوه های گل نسترن را به خوبی شسته و درون ظرف پر از آب ریخته و مواد اضافی و آشغال هایی که روی ظرف قرار می گیرد را خارج کرده و سپس آب آن را عوض کنید و روی شعله قرار دهید.(مقداری آب را اضافه کنید که تمام میوه های نسترن را پوشش دهد)
سپس منتظر شوید تا نسترن ها به خوبی بپزد و در این میان کف هایی که روی قابلمه تشکیل می شود را خارج کنید و وقتی احساس کردید میوه ها پخته و خیلی نرم شدن شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود و سپس آن را از صافی عبور دهید تا دانه های میوه نسترن را خارج شود.
آبی که از پختن نسترن ها به وجود آمده را درون توبره یا کیسه های پارچه ای ریخته یعنی به نحوی آن را تسویه کرده و مواد اضافی آن را گرفته و فقط آب خالص را جدا کرده و کنار می گذاریم.
آب بدست آمده را با شکر موجود درون قابلمه ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا قوام پیدا کند و سپس نسترن ها را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه گلاب را اضافه کرده و در مراحل آخر پخت آبلیمو را اضافه کنید.
بعد از چند قُل که زدن شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود و سپس آن را درون ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
گل نسترن برای جلوگیری از سرطان مفید است.
گل نسترن برای کاهش کلسترول مفید است.
گل نسترن برای کمک به درمان دیابت مفید است.
گل نسترن برای سیستم گوارش مفید است.
دم نوش گل نسترن برای بهبود گردش خون مفید است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…