مربای گوجه فرنگی یک مربای ویژه است که به عنوان دسر هم شناخته می شود و می توانید آن را خیلی سریع در کمتر از 40 دقیقه تهیه کنید.
شاید بارها مربای هویج، مربای آلبالو و… را در خانه تهیه کرده باشید ولی تصور نکرده اید که می توان با گوجه یک مربای خوشمزه تهیه کرد ما در ادامه دستور پخت مربای گوجه فرنگی را برای شما آماده کرده ایم امیدواریم لذت ببرید.
گوجه 1000 گرم
شکر 1000 گرم
گلاب 2 قاشق غذاخوری
هل سابیده شده 1/3 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
برای اینکه بتوانید مربای با کیفیت درست کنید باید گوجه های رسیده و سالم را انتخاب کنید و سپس آنها را شسته و درون آب جوش قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد و سپس خارج کرده و پوست آن را بگیرید و گوجه ها را خرد کرده و از صافی رد کنید تا بافت مارمالادی به خود بگیرد.
شکر را به همراه 1 لیوان آب درون قابلمه مناسبی ریخته و به خوبی مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا قوام پیدا کند.
سپس مایه گوجه آماده شده در مرحله اول را درون قابلمه اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه هل و گلاب را اضافه کرده و شعله را کم کنید و اجازه دهید آب گوجه تبخیر شود. و در 5 دقیقه آخر تهیه مربا گوجه، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از مدت زمان ذکر شده شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…