این بخش به طرز تهیه مربا لیموترش بدون پخت اختصاص داده شده است. با ما همراه باشید.
لیمو ترش شیرازی :500 گرم
شکر :به مقدار لازم
چوب دارچین :چند تکه
هل سبز درسته :چند عدد کمی با دست فشار دهید که بشکنند تا عطر ان در مربا بیرون بزند
لیمو ترش های سالم و بی لک را بعد از شستن خوب خشک کنید بعد آنها را به صورت حلقه های باریک برش دهید و هسته های وسط آن را در بیاورید.بعد حلقه ها را به ترتیب داخل یک ظرف شیشه ای بچینید و لابه لای ان شکر بریزید .تکه های چوب دارچین و هل را نیز لا به لای آن قرار دهید.تمام شیشه را پر کنید و در آخر به مقدار زیاد شکر روی لیموها بریزید و در شیشه را محکم ببندید.سپس شیشه ها را زیر نور افتاب بگذارید.اگر بعد از چند روز سر شیشه ها خالی شد مجددا روی ان شکر بریزید.بعد از یکماه مربا اماده است و میتوانید نوش جان کنید.
دارچین و هل عطر خوبی به مربا میدهد و اضافه کردن آن اختیاریست.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
مربا لیموترش را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…