این بخش به طرز تهیه مربا لیموترش بدون پخت اختصاص داده شده است. با ما همراه باشید.
لیمو ترش شیرازی :500 گرم
شکر :به مقدار لازم
چوب دارچین :چند تکه
هل سبز درسته :چند عدد کمی با دست فشار دهید که بشکنند تا عطر ان در مربا بیرون بزند
لیمو ترش های سالم و بی لک را بعد از شستن خوب خشک کنید بعد آنها را به صورت حلقه های باریک برش دهید و هسته های وسط آن را در بیاورید.بعد حلقه ها را به ترتیب داخل یک ظرف شیشه ای بچینید و لابه لای ان شکر بریزید .تکه های چوب دارچین و هل را نیز لا به لای آن قرار دهید.تمام شیشه را پر کنید و در آخر به مقدار زیاد شکر روی لیموها بریزید و در شیشه را محکم ببندید.سپس شیشه ها را زیر نور افتاب بگذارید.اگر بعد از چند روز سر شیشه ها خالی شد مجددا روی ان شکر بریزید.بعد از یکماه مربا اماده است و میتوانید نوش جان کنید.
دارچین و هل عطر خوبی به مربا میدهد و اضافه کردن آن اختیاریست.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
مربا لیموترش را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…