مخلوط اسفناج و زردآلو در کنار مرغ، این خوراک را به غذایی بسیار اشتها برانگیز تبدیل کرده است. مدت زمان تهیۀ آن 15 دقیقه می باشد و برای 4 نفر مناسب است.
اسفناج ریز : 300 گرم
پودر کاری : 2 قاشق چایخوری
عسل : 2 قاشق چایخوری
خردل دیجون : 2 قاشق چایخوری
سینه مرغ : 4 تکه
روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
سرکه برنج : ¼ پیمانه
موسیر (نصف شده و ورقه شده) : 2 عدد
زرد آلو : ½ پیمانه
سینه مرغ را نصف کنید و استخوان آن را جدا کنید و با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.سینه ها را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و با دمای بالا به مدت 10 تا 12 دقیقه در مایکروویو حرارت دهید تا مرغ نیم پز شود.
در حین پخت آنها را برگردانید تا دو طرف آن حرارت ببیند.بعد از تایم پخت مرغ آن را از مایکروویو بیرون بیاورید و صبر کنید تا مرغ خنک شود.بعد مرغ را به صورت ورقه ورقه ببرید.
سپس روغن ، سرکه ، عسل ، خردل ، پودر کاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. بعد از آن زردآلو ، موسیر و اسفناج را هم به آنها اضافه کنید و کاملا هم بزنید. سالاد آماده شده را کنار مرغ سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مرغ با سالاد اسفناج و کاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- خوراک لوبیا چیتی با برنج یک دستور غذای فوری و خوشمزه است که علیرغم…
فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزهای است که…
فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…