مخلوط اسفناج و زردآلو در کنار مرغ، این خوراک را به غذایی بسیار اشتها برانگیز تبدیل کرده است. مدت زمان تهیۀ آن 15 دقیقه می باشد و برای 4 نفر مناسب است.
اسفناج ریز : 300 گرم
پودر کاری : 2 قاشق چایخوری
عسل : 2 قاشق چایخوری
خردل دیجون : 2 قاشق چایخوری
سینه مرغ : 4 تکه
روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
سرکه برنج : ¼ پیمانه
موسیر (نصف شده و ورقه شده) : 2 عدد
زرد آلو : ½ پیمانه
سینه مرغ را نصف کنید و استخوان آن را جدا کنید و با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.سینه ها را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و با دمای بالا به مدت 10 تا 12 دقیقه در مایکروویو حرارت دهید تا مرغ نیم پز شود.
در حین پخت آنها را برگردانید تا دو طرف آن حرارت ببیند.بعد از تایم پخت مرغ آن را از مایکروویو بیرون بیاورید و صبر کنید تا مرغ خنک شود.بعد مرغ را به صورت ورقه ورقه ببرید.
سپس روغن ، سرکه ، عسل ، خردل ، پودر کاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. بعد از آن زردآلو ، موسیر و اسفناج را هم به آنها اضافه کنید و کاملا هم بزنید. سالاد آماده شده را کنار مرغ سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مرغ با سالاد اسفناج و کاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزهترین چیز کیکها است که این روزها طرافداران…
فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…
فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…
فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…
فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…