آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با فرمول ویژه

فراشپز- مرغ سوخاری یکی از انواع فست فود است که این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده و در بیشتر اغذیه فروشی‌ها و فست فودی‌ها سرو می‌شود. به دلیل استقبال زیاد از مرغ سوخاری در سال‌های اخیربسیاری از افراد به دنبال بهترین دستور طرز تهیه مرغ سوخاری هستند تا بتوانند به راحتی هرچه تمام‌تر در منزل خود این غذا را سرو کنند. این غذا را می‌توان به شکل‌های گوناگون و با طعم‌های مختلف تهیه کرد، در این گزارش طرز تهیه مرغ سوخاری ساده در خانه را همراه با نکات مهم آموزش می‌دهیم.

مواد لازم مرغ سوخاری برای ۴ نفر

ران یا سینه مرغ ۸ تکه

آرد سفید ۱ لیوان

پیاز ۱ عدد

سبزی‌های معطر یک چهارم لیوان

پودر سیر نصف قاشق چایخوری

پودر پیاز نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به‌اندازه کافی

آرد سوخاری ۱ پیمانه

تخم‌مرغ ۲ عدد

ماست چکیده ۱ پیمانه

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری خونگی بدون فر

برای تهیه مرغ سوخاری باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

پیاز را به صورت خلال‌های درشت خرد کنید.

سبزی‌های معطر خشک یا تازه مانند نعنا، شوید، آویشن، جعفری و ترخون را به کاسه پیاز‌ها اضافه کنید.

زعفران دم کنید.

ماست را همراه زعفران دم‌کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بیفزایید و ترکیب کنید.

تکه‌های سینه یا ران مرغ را درون کاسه بریزید و آنها را به‌خوبی زیرورو کنید تا قطعات مرغ کاملا به مواد طعم‌دهنده آغشته شوند.

روی کاسه را با پوشانید مرغ‌ها را به مدت ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال استراحت دهید.

آرد سفید را با فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک ترکیب کنید.

تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی با چنگال هم بزنید و کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن نیز به تخم مرغ اضافه کنید.

تکه‌های مرغ را درون ترکیب آرد سفید و ادویه‌ها بگذارید و آنها را مانند شستن لباس به یکدیگر ماساژ دهید تا آرد به‌خوبی جذب تکه‌های مرغ شود

تکه‌های مرغ را از کاسه آرد خارج کردید، به تخم‌مرغ آغشته کنید.

تکه‌های مرغ را درون آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ قرار دهید تا به‌آرامی با حرارت کم شعله سرخ و طلایی شود.

مرغ‌ها را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن‌های اضافی تکه‌های مرغ خارج شود.

مرغ‌های سوخاری را همراه با سیب‌زمینی‌های سرخ شده و سس میل کنید.

نکات مهم در تهیه انواع مرغ سوخاری

برای مرینت کردن مرغ و طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی می‌توانید از سبزیجات معطر تازه، چون جعفری، ریحان، شوید، نعناع، آویشن، ترخون و … استفاده کنید.

قبل از طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه و برای گرفتن بوی زهم، تکه‌های مرغ را با زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک مزه دار کنید.

برای طرز تهیه مرغ سوخاری با آرد سفید پس از مزه دار شدن مرغ، آرد و ادویه‌ها را مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را درون کاسه آرد می‌غلتانیم و سرخ می‌کنیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی اینگونه است که باید بعد از غلتاندن تکه‌های مرغ در آرد، ان‌ها را درون کاسه آب یخ انداخته و مجددا درون آرد قرار دهید تا آرد بیشتری را جذب کنند. این کار را باید بین ۳ تا ۵ مرتبه انجام دهید تا مرغ سوخاری پولکی شود.

راز پفکی شدن مرغ سوخاری‌های رستورانی در استفاده از پفک برای تهیه مرغ سوخاری است! برای پولکی شدن مرغ سوخاری می‌توانید مقداری پفک را درشت خرد کنید و درون یک کاسه مناسب بریزید، سپس تکه‌های مرغ را درون آرد ساده و بعد درون تخم مرغ و در پایان درون پفک خرد شده بزنید و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر بسیار آسان است، کافیست که تکه‌های مرغ را چند ساعت با طعم دهنده هایی، چون ماست چکیده، تخم‌مرغ، فلفل‌ها، زردچوبه، پودر زنجبیل، نمک و روغن زیتون طعم دار کنید و سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بپزید.

برای تهیه مرغ سوخاری می‌توانید از پودر سوخاری استفاده کنید، پودر سوخاری آماده در فروشگاه‌ها وجود دارد بنابراین طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری آماده آسان است، اما برای طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی با پودر سوخاری، نان تست را به قطعات کوچک خرد کرده و در فر قرار دهید تا رنگ طلایی بگیرد. بعد از خنک شدن، نان‌ها را با هاون یا مخلوط کن پودر کنید و به آن پفک نمکی و ادویه‌های دلخواه اضافه نمایید و سپس مرغ‌ها را درون آن زده و در فر یا روغن تهیه کنید.

برای تهیه مرغ سوخاری با مرغ پخته شده کافی است بعد از مزه دار کردن مرغ‌ها آنها را نیم پز کرده و سپس مراحل بعدی، چون آغشته کردن به پودر سوخاری و… را به کار بگیرید.

زمان سرخ کردن تکه‌های مرغ باید حرارت شعله کم باشد؛ زیرا تکه‌های مرغ با حرارت کم علاوه بر طلایی شدن، به‌خوبی مغزپخت می‌شوند.

برای طرز تهیه مرغ سوخاری کره‌ای به‌جای روغن از کره برای سرخ کردن استفاده کنید.

مرغ سوخاری بین ۳ تا ۴ روز در یخچال ماندگاری دارد.

بهترین روش برای گرم کردن مرغ سوخاری نیز استفاده از فر است.

طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر پانکو نیز امکان‌پذیر است، پیش از سرخ کردن تکه‌های مرغ، آنها را به پودر پانکو آغشته کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری با دلستر آسان است، استفاده از دلستر موجب طعم ترش‌تر مرغ‌های سوخاری می‌شود پس نصف فنجان ماءالشعیر را به مواد طعم‌دهنده اضافه کرده و مرغ‌ها را در مواد استراحت دهید.

در طرز تهیه مرغ سوخاری حتما باید از روغن مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کنید تا تکه‌های مرغ را طلایی شده و از سیاه شدن آنها جلوگیری شود.

برای تهیه مرغ سوخاری با پنیر پیتزا ینه‌های مرغ را به خوبی بکوبید و پس از مزه دار کردن مقداری پنیر پیتزا و پنیر گودا وسط فیله مرغ قرار داده و آن را رول کنید و رول‌ها ر در آرد آغشته و در روغن سرخ کنید.

تهیه مرغ سوخاری در هواپز نیز امکان پذیر است. کف سبد هواپز را به خوبی چرب کرده و تکه‌های مرغ را در آن بچینید.

برای تهیه مرغ سوخاری بدون تخم مرغ از آرد سفید و آب یخ استفاده کنید. تکه‌های مرغ را در ترکیب آرد سفید و ادویه‌ها بغلتانید و یک لحظه داخل آب سرد فرو برده و خارج کنید.

اگر تمایل دارید که برای تهیه این غذا از روغن کمتری استفاده کنید، می‌توانید طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر را امتحان کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی

فراشپز- تیرامیسو یکی از دسر‌های بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می‌باشد که با…

24 دقیقه ago

سس ارده؛ یک چاشنی متفاوت برای خوردن کاهو

فراشپز- بعید است که تا به حال کاهو را با سکنجبین نخورده باشید و با…

2 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه سالاد بادمجان؛ یک شام خوشمزه و سریع

در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۳ عدد بادمجان، یک عدد…

3 ساعت ago

دستور پخت فتوچینی با سس آلفردو

فراشپز- فتوچینی یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که با پاستای فتوچینی که…

4 ساعت ago

طرز تهیه برگر ماهی، طعم یک ساندویچ لذیذ

فراشپز- اگر تصورتان از برگر، همان برگرهای کلاسیک با گوشت است، بد نیست بدانید حتی…

5 ساعت ago

(ویدئو) طرز پخت دو غذای مصری ساده؛ تبسی لوبیا و سیب زمینی

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز مصری طرز تهیه دو غذای خوشمزه و ساده به…

6 ساعت ago