آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی؛ سالم و بدون یک قطره روغن

فراشپز- مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب است که متاسفانه به دلیل روش سنتی سرخ کردن در روغن زیاد، کالری و چربی بالایی دارد. اما نگران نباشید! با کمی خلاقیت و استفاده از مواد سالم‌تر، می‌توانید مرغ سوخاری را به یک غذای رژیمی و کم‌چرب تبدیل کنید.

مرغ سوخاری، غذایی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که با تکه‌های مرغ با پوست سرخ شده تهیه می‌شود. کالری و ارزش غذایی مرغ سوخاری به عوامل مختلفی مانند بخش‌های مرغ، روش پخت، نوع پوشش و سس‌های مصرفی بستگی دارد.

اگر دچار اضافه وزن هستید و رژیم کاهش وزن دارید و دلتان می خواهد هر از چندگاهی مرغ سوخاری مصرف کنید، به روش این بخش از آموزش آشپزی نمناک، بدون روغن مرغ سوخاری رژیمی تهیه نمایید. با انتخاب این روش پخت سالم‌ و مصرف سس‌های کم‌چرب، کالری و چربی مرغ سوخاری را کاهش دهید.

مواد لازم تهیه مرغ سوخاری رژیمی سالم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان به مقدار دلخواه
تخم مرغ 1 عدد
آرد نصف پیمانه
پودر سوخاری نصف پیمانه
پاپریکا، فلفل سیاه، نمک به مقدار لازم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
کاهو، گوجه فرنگی، خیار به مقدار دلخواه

دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
سینه مرغ را برش های کوچک و نازک بزنید.
در ظرفی تکه‌های مرغ را قرار دهید.
تکه های مرغ را با آب لیمو، نمک و ادویه‌های دلخواه مزه دار کنید.
بگذارید مرغ به مدت حداقل نیم ساعت در این مخلوط بماند تا طعم‌دار شود.
پس از مزه دار نمودن مرغ، در یک ظرف آرد را با ادویه‌های دلخواه مخلوط کنید.
در ظرف دیگر پودر سوخاری را آماده کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.
تکه های مرغ را پس از مزه دار شدن ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر درون پودر سوخاری بغلطانید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تکه‌های مرغ را روی کاغذ درون سینی فر بچینید.
مرغ‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ و کاملا پخته شوند.
مرغ سوخاری رژیمی را همراه با سبزیجات دلخواه سرو کنید.

نکات مهم پخت مرغ سوخاری رژیمی بدون روغن

پوست مرغ را جدا کنید زیرا پوست مرغ حاوی چربی و کالری زیادی است.
مرغ سوخاری رژیمی برای افراد دارای رژیم کاهش وزن، افراد مبتلا به دیابت و مشکلات سلامتی مفید است.
افراد دارای اضافه وزن می توانند برای کاهش کالری مرغ سوخاری از پودر سوخاری بدون گلوتن استفاده کنند.
از انواع ادویه‌های مختلف مانند کاری، زنجبیل یا زعفران برای طعم‌دار کردن مرغ می‌توانید استفاده کنید.
برای ترد شدن مرغ سوخاری قبل از قرار دادن در فر، روی آن کمی روغن اسپری کنید.
مرغ سوخاری را همراه با برنج قهوه‌ای یا سالاد سرو کنید.
از سس‌های کم‌چرب یا بدون چربی استفاده کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

تمام مزایا و مضرات چای در یک قاب

فراشپز- در طول سال‌های سال در کشورهای آسیایی، ایران و ترکیه و بریتانیا چای اصلی…

1 روز ago

ته‌چین مرغ و گشنیز؛ خوشمزه‌ترین ته‌چینی که تابه‌حال خورده‌اید!

فراشپز- ته‌چین مرغ و گشنیز یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و محبوب است…

1 روز ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی با دستور ساده

فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به سادگی…

1 روز ago

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه شکلات و گردو

فراشپز- این سمبوسه شکلاتی بسیار خوشمزه و طرز تهیه آن هم راحت و آسان است.…

1 روز ago

ناشف گوشت؛ غذای عربی با طعم بی‌نظیر

فراشپز- ناشف گوشت نوعی چلو گوشت خوشمزه و مشهور عربی است که طی آن گوشت…

1 روز ago

طرز تهیه چای ماسالا با پودر آماده؛ نوشیدنیِ روز‌های سرد

فراشپز- ادویه‌های موجود در چای ماسالا مانند هل، دارچین و زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارند…

1 روز ago