در این مطلب به معرفی یک غذای رژیمی و در عین حال خوش عطر و طعم خواهیم پرداخت.
مرغ بی استخوان و بی پوست:8 قطعه
گوشت درشت نمک زده به صورت ریز ریز :3 تکه
آب مرغ :نصف فنجان
مارچوبه نیزه ای شکل :1 بسته
کدوی زرد تابستانی :1 عدد
پیاز سبز :4 عدد
کدو را از وسط نصف کنید به قطعه های کوچیک ترخرد کنید.
پیاز را هم به قطعات حدود 6 سانتی متری خرد کنید.
روی مرغ مقداری نمک و فلفل بپاشید و به همراه گوشت نمک زده و کدو پیازداخل یک قابلمه تقریبا متوسط قرار دهید و روی حرارت روبه بالا به مدت 12 دقیقه بپزید.
بعد گوشت ها را هم بزنید تا خوب سرخ شوند. کم کم آب مرغ را اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا در مدت حدود 5 دقیقه مواد داخل قابلمه بپزند.
زمانی که رنگ گوشت صورتی شد یک استکان آب را به همراه مارچوبه به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل را روی آن ها بپاشید.
مواد گوشت را داخل ظرف مخصوص ماکروویو بریزید و روی آن را با سلفون پلاستیکی بپوشانید و با حرارت 100% دستگاه به مدت 3تا 5 دقیقه بپزید تا سبزیجات حلقه شده ترد و نازک شوند.
در این فاصله یک بار مواد را هم بزنید و در نهایت سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ و مارچوبه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…