آشپزی

طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه آسان و فوق العاده خوشمزه

فراشپز- با ما همراه ما شوید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات، اما به روشی آسان بررسی کنیم.

دستور پختی که قرار است در ادامه بررسی کنیم شاید نوع غیر رایج از تهیه و پخت مرغ طعم دار به نظر برسد، چون احتمالا خیلی‌ها فکر می‌کنند گوجه یک سبزی یا صیفی است و پرتقال یک میوه که احتمالا ترکیب این دو با مرغ جذاب نباشد، اما واقعیت این است که در این شیوه پخت باید مرغ، گوجه فرنگی و پرتقال با هم ترکیب شوند تا یک طعم متفاوت درست کنند. پس همراه ما شوید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات، اما به روشی آسان بررسی کنیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه

ران یا سینه مرغ ۴-۵ عدد
آب پرتقال ۱/۵ لیوان
رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ فنجان
پیاز ۱ عدد
آب ۲ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه

۱. تفت دادن پیاز

سرخ کردن پیاز برای تهیه مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲. تفت دادن مرغ در کره

سرخ کردن مرغ پرتقالی

مرغ را در کره تفت دهید. فقط حواستان باشد که حرارت گاز باید کم باشد در غیر این‌صورت کره زود می‌سوزد، پس مرغ را با حرارت متوسط در کره تفت دهید تا طلایی شود.

۳. اضافه کردن مرغ به پیاز و پخت اولیه آن

حالا در این مرحله مرغ و پیاز سرخ‌شده را به همراه نمک و فلفل با رب با هم مخلوط کنید و تفت دهید بعد آب را اضافه کنید و بگذارید مرغ نیم‌پز شود.

۴. اضافه کردن آب پرتقال به مرغ

پخت مرغ پرتقالی با رب گوجه

در این مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه، آب پرتقال و زعفران پودر شده را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. بهتر است حتما از آب پرتقال تازه استفاده کنید. فقط حواستان باشد هسته پرتقال را بگیرید تا خورش شما تلخ نشود.

نکات تکمیلی برای تهیه و پخت مرغ

مرغ را می‌توان به روش‌های مختلف مزه‌دار کرد و پخت که یکی از روش‌ها استفاده از آب پرتقال است. همان‌طور که دیدید تهیه مرغ با آب پرتقال و رب گوجه کار ساده‌ای است، اما خوب است نکات زیر را هم هنگام تهیه این غذا در نظر بگیرید تا حاصل یک خورش مرغ حرفه‌ای باشد.

تهیه مرغ پرتقالی بدون رب گوجه

اگر دوست دارید از پرتقال و مزه آن بیشتر استفاده کنید، خوب است مرغ پرتقالی بدون رب گوجه را برای استفاده به عنوان زرشک پلو هم امتحان کنید. در روش تهیه مرغ به این شکل دیگر نیازی به استفاده از رب نیست.

علت تلخ شدن مرغ پرتقالی

تلخ شدن مرغ پرتقالی به عوامل مختلفی بسته دارد. اگر آب پرتقال استفاده می‌کنید حتما هسته‌ها را بگیرید والا غذا تلخ خواهد شد. ضمن این که گاهی برخی از پرتقال‌ها تلخ هستند. از طرف دیگر تا حد امکان از مرغ پرتقال تازه استفاده کنید و اگر دوست داشتید پوست لیمو یا پرتقال هم در خورش به کار ببرید فقط قسمت رنگی را بریزید، چون قسمت سفید تلخ است.

استفاده از آب لیمو ترش و آلو برای مرغ پرتقالی

اگر دوست دارید مرغ پرتقالی شما کمی ترش یا ملس باشد می‌توانید از ترکیب آب لیمو ترش و آلو خورشتی در این غذا استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

6 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

8 ساعت ago