فراشپز- با ما همراه ما شوید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات، اما به روشی آسان بررسی کنیم.
دستور پختی که قرار است در ادامه بررسی کنیم شاید نوع غیر رایج از تهیه و پخت مرغ طعم دار به نظر برسد، چون احتمالا خیلیها فکر میکنند گوجه یک سبزی یا صیفی است و پرتقال یک میوه که احتمالا ترکیب این دو با مرغ جذاب نباشد، اما واقعیت این است که در این شیوه پخت باید مرغ، گوجه فرنگی و پرتقال با هم ترکیب شوند تا یک طعم متفاوت درست کنند. پس همراه ما شوید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات، اما به روشی آسان بررسی کنیم.
ران یا سینه مرغ ۴-۵ عدد
آب پرتقال ۱/۵ لیوان
رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ فنجان
پیاز ۱ عدد
آب ۲ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
سرخ کردن پیاز برای تهیه مرغ
اولین مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲. تفت دادن مرغ در کره
سرخ کردن مرغ پرتقالی
مرغ را در کره تفت دهید. فقط حواستان باشد که حرارت گاز باید کم باشد در غیر اینصورت کره زود میسوزد، پس مرغ را با حرارت متوسط در کره تفت دهید تا طلایی شود.
حالا در این مرحله مرغ و پیاز سرخشده را به همراه نمک و فلفل با رب با هم مخلوط کنید و تفت دهید بعد آب را اضافه کنید و بگذارید مرغ نیمپز شود.
پخت مرغ پرتقالی با رب گوجه
در این مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه، آب پرتقال و زعفران پودر شده را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. بهتر است حتما از آب پرتقال تازه استفاده کنید. فقط حواستان باشد هسته پرتقال را بگیرید تا خورش شما تلخ نشود.
مرغ را میتوان به روشهای مختلف مزهدار کرد و پخت که یکی از روشها استفاده از آب پرتقال است. همانطور که دیدید تهیه مرغ با آب پرتقال و رب گوجه کار سادهای است، اما خوب است نکات زیر را هم هنگام تهیه این غذا در نظر بگیرید تا حاصل یک خورش مرغ حرفهای باشد.
اگر دوست دارید از پرتقال و مزه آن بیشتر استفاده کنید، خوب است مرغ پرتقالی بدون رب گوجه را برای استفاده به عنوان زرشک پلو هم امتحان کنید. در روش تهیه مرغ به این شکل دیگر نیازی به استفاده از رب نیست.
تلخ شدن مرغ پرتقالی به عوامل مختلفی بسته دارد. اگر آب پرتقال استفاده میکنید حتما هستهها را بگیرید والا غذا تلخ خواهد شد. ضمن این که گاهی برخی از پرتقالها تلخ هستند. از طرف دیگر تا حد امکان از مرغ پرتقال تازه استفاده کنید و اگر دوست داشتید پوست لیمو یا پرتقال هم در خورش به کار ببرید فقط قسمت رنگی را بریزید، چون قسمت سفید تلخ است.
اگر دوست دارید مرغ پرتقالی شما کمی ترش یا ملس باشد میتوانید از ترکیب آب لیمو ترش و آلو خورشتی در این غذا استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- با ورود به فصل سرما بسیاری از ما به بیماریهایی همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا…
فراشپز- ژله از معروفترین دسرها محسوب میشود، اما آیا فوایدی برای سلامتی بدن هم دارد؟…
فراشپز- بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا…
فراشپز- رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر…
فراشپز- «غذای شاهانه دوست داری؟! اینو امتحان کن خب!» غذاهای بینالمللی که با برنج طبخ…
فراشپز- عدس پلو شکم پر یکی از روشهای جدید برای تهیه عدس پلو میباشد که…