فراشپز- معجون یکی از انواع نوشیدنیهای غلیظ و بسیار مقوی است که مانند آیس پک با مواد بسیار متنوعی تهیه میشود. این معجون خوشمزه را به سلیقه خود میتوانیم از انواع مغزیجات و دانههای مقوی به همراه عسل، خامه و میوههایی مثل موز و آناناس درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه معجون در ادامه با ما همراه باشید.
شیر ۲ لیوان
بستنی وانیلی ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
فندق ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
خرما ۱۲ عدد
کنجد بو داده ۲ قاشق غذاخوری
مغز بادام ۲ قاشق غذاخوری
یخ ۸ تکه کوچک
موز ۴ عدد متوسط
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
برای تهیه معجون حتما از خرمای پوست کنده استفاده کنید، اگر خرمای شما پوست دارد آنرا چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید سپس پوستش را جدا کنید. هستههای خرما را نیز خارج کنید و خرماها را داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم.
در مرحله بعدی شیر سرد را به همراه بستنی، مغز گردو، فندق، عسل، کنجد بوداده، فندق، مغز بادام، موزهای خرد شده و خامه صبحانه به خرما اضافه میکنیم. اگر مخلوط کن شما برای همه مواد جا نداشت میتوانید نصف مواد را داخل مخلوط کن بریزید.
پس از اینکه به خوبی میکس کردید خارج کنید و باقیمانده مواد را در دور بعد میکس کنید. اضافه کردن یخ به معجون اختیاری است البته اگر از شیر سرد و بستنی یخ زده استفاده کنید، معجون شما به حد کافی خنک است و اصلا نیازی به استفاده از یخ ندارید.
حالا ۴ عدد لیوان مخصوص معجون آماده میکنیم و معجون را به مقدار مساوی داخل لیوانها میریزیم. برای تزیین معجون به سلیقه خود میتوانید از مواد متنوعی مثل مغز پسته، ویفر، خامه فرم داده، تکههای موز یا آناناس و … استفاده کنید.
منبع: چی شی
فراشپز- چایی کوهی، بسیار خوشعطر و بو و لذیذ است. خواص چای کوهی برای درمان…
فراشپز- این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست میشود و کافی است…
فراشپز- لپه پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که لپه از مواد اصلی میانی…
فراشپز- برای تهیه پلو بندری خوشمزه ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و سپس در…
فراشپز- غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل…
فراشپز- برنج لیمو ترش غذایی است که در این مطلب با روش پخت و مواد…