آشپزی

طرز تهیه موچی؛ دسری جدید

فراشپز- موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: ۲/۳ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

فراشپز- پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به…

13 دقیقه ago

فوت و فن پخت کتلت مرغ و بروکلی بدون سیب زمینی

فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلت‌ها می‌باشد که با کلم بروکلی بسیار…

44 دقیقه ago

طرز تهیه بیسکویت «های بای» مغزدار خانگی

فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویت‌ها می‌باشد که در ایران بسیار محبوب است…

1 ساعت ago

درمان عفونت معده با این ترکیبات جادویی

فراشپز- عفونت‌های مکرر معده ممکن است به دلیل مصرف مواد غذایی غیربهداشتی یا آب بدون…

2 ساعت ago

طرز تهیه کدو کلوبیج؛ نان عصرانه گیلانی

فراشپز- کدو کلوبیج یک شیرینی خوشمزه است که گیلانی‌ها آن را برای عصرانه تهیه و…

3 ساعت ago

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…

5 ساعت ago