آشپزی

طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید

فراشپز- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.

به سختی فردی پیدا می‌شود که میرزا قاسمی دوست نداشته باشد. غذایی لذیذ که گیاهخواران و حتی افرادی که غذاهای گوشتی را ترجیح می‌دهند از این غذا با اشتیاق صحبت می‌کنند. تنها افرادی ممکن است با این غذا مشکل داشته باشند که بادمجان را دوست نداشته باشند. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می‌شود.

این غذا تاریخچه جالبی دارد. برای اولین بار فردی به نام محمد قاسم خان ولی که در زمان ناصرالدین شاه قاجار حاکم رشت بود، میرزا قاسمی را ابداع کرد.

طولی نکشید که این غذای اصیل در بین مردم رواج پیدا کرد و به همین نام شناخته شد. خاستگاه اصلی میرزا قاسمی شهر رشت است، اما در بیشتر شهرهای ایران آن را درست می‌کنند و به‌عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو می‌کنند.

میرزا قاسمی را می‌توانید با برنج یا نان داغ و تازه میل کنید. در این مقاله با ما همراه باشید تا راز میرزا قاسمی خوش عطر و طعم را به سبک مردم شهر رشت به شما بگوییم.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی:

سیر ۴ حبه

بادمجان ۶ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی:

۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.

۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجان‌ها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را کاملا له کنید.

۳. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.

۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجه‌ها را اضافه کنید.

۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.

۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سالاد کاردینال مجلسی

فراشپز- سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که…

3 دقیقه ago

نکاتی که در جا افتادن آش جو موثر است

فراشپز- آش جو یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که بسیار محبوب است…

39 دقیقه ago

طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی؛ لذیذ و مجلسی

فراشپز- سبزی پلو دامغانی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شهر دامغان است. به…

2 ساعت ago

ته‌دیگ خوشمزه بدون نون و سیب زمینی

فراشپز- یکی از متفاوت‌ترین ته‌دیگ‌هایی که می‌توانید برای غذای خودتان انتخاب کنید ته‌دیگ آردی است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک فینانسیه؛ کیک خوشمزه و مشهور فرانسه

فراشپز- کیک فینانسیه یکی از انواع کیک‌های مشهور فرانسوی است که به صورت تک نفره…

4 ساعت ago

چطور برای زمستان دمنوش مریم‌گلی با لیمو درست کنیم؟

فراشپز- دمنوش‌ها بهترین انتخاب به عنوان نوشیدنی در روزهای سرد زمستان هستند. اگر به امتحان…

5 ساعت ago