فراشپز- مینی پنکیک؛ یکی از روش های تهیه پنکیک می باشد که بسیار بانمک و جذاب است. همیشه مادرها به دنبال راهی برای غذا دادن به کودکان خود هستند و به دنبال راهی برای تنوع می باشند به خصوص اگر کودکان بد غذا داشته باشند شاید تهیه پنکیک چیز جدیدی نباشد ولی شما با کمی صبر و حوصله می توانید مینی پنکیک را تهیه کنید و اشتهای بچه ها را برای خوردن وعده مهم صبحانه بیشتر کنید اما علاوه بر آن مینی پنکیک برای مهمانی ها هم ایده بسیار مناسبی می باشد. امروز طرز تهیه مینی پنکیک را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
شیر | ۱ پیمانه |
آرد | ۱.۵ پیمانه |
شکر | ۴ ق غذا خوری |
روغن مایع | ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
وانیل | نوک ق چای خوری |
ابتدا قبل از شروع کار همه مواد را در دمای محیط قرار داده تا هم دمای محیط شوند. سپس تخم مرغ و وانیل و شکر با همزن دستی یا برقی بزنید تا از لختگی خارح شود و کمی کف کند.
شیر را افزوده و مجدد با همزن دستی یا برقی بزنید در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.
در انتها آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد الک می کنیم تا یکدست شوند باید غلظت مواد در حدی باشد که شبیه ماست باشد نه خیلی شل و نه خیلی روان باشد.
باید یک تابه نچسب را انتخاب کنید و به روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مواد پنکیک را داخل یک ظرف سس یا یک قیف پلاستیکی ریخته و نوک قیف را کمی قیچی کنید سپس از مواد به اندازه خیلی کوچک داخل تابه ریخته و صبر کنید تا روی پنکیک ها حباب بزند سپس پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود سپس پنکیک ها را داخل یک ظرف ریخته و روی آن عسل ریخته و با میوه مورد نظر سرو کنید. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- سوپ ورمیشل یکی از انواع سوپهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که با…
فراشپز- بامیه هندی یکی از انواع بامیههای خوشمزه و محبوب است که در ماه رمضان…
فراشپز- تحقیقات نشان میدهند که رژیم غذایی ما بر کیفیت خواب ما اثر میگذارد و…
فراشپز- شیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه…
فراشپز- تاک پلو یا پلو برگ مو، یکی از پلوهای مخلوط با طعم ترش جذاب…
فراشپز- قابلی پلو که با نام کابلی پلو هم شناخته می شود از غذاهای بسیار…