آشپزی

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی؛ فینگر فود راحت و خوشمزه

فراشپز- مینی کیش فرانسوی یک فینگر فود و یا پیش غذا سالم بین المللی می باشد که طرز تهیه آسانی دارد.

طرز تهیه مینی کیش فرانسونی انتخاب این بخش برای شما کاربرانی است که درخواست یک غذای جدید و متنوع، یا بهتر بگوییم فینگر فود ساده برای تولد و مهمانی هایتان را داشتید. این دسر خارجی آسان، میتواند یک میان وعده یا حتی بخشی از صبحانه مقوی کودکان و دیگر اعضای خانواده شما باشد.

مواد لازم مینی کیش فرانسوی

نشاسته ذرت 1/4 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1و 1/4 فنجان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 فنجان
پنیر پارمزان 1/3 فنجان
کدو سبز 2 عدد
ریحان به مقدار دلخواه
مو سیر 2 عدد
سیر 2 حبه
جوز هندی نوک قاشق چایخوری
نمک 3/4 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
قارچ به دلخواه

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی با آموزش مرحله به مرحله

مرحله اول :

ابتدا نشاسته ذرت را در یک ظرف مناسب ریخته و هم بزنید سپس آرام آرام نیمی از شیر را به نشاسته اضافه کرده و مجدد هم بزنید. فر را با دمای 230 درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم :

2 عدد تخم مرغ مواد لازم را به همراه 2 عدد سفیده تخم مرغ که جدا کرده اید را به نشاسته اضافه کنید و بخوبی هم بزنید؛ برای راحتی کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید.

مرحله سوم :

باقی مانده شیر را به همراه نمک، خامه و جوز هندی به ترکیب اضافه کنید و به هم زدن خود ادامه دهید.

مرحله چهارم :

خمیر آاماده شده را کنار بگذارید و در تابه ای مناسب مقداری روغن داغ کنید. سیر و موسیر را که از قبل رنده کرده اید را در روغن داغ تفت دهید تا از خامی خارج شوند. 2 دقیقه برای این کار کافی است.

مرحله پنجم :

کدو ها را شسته و پوست بگیرید و رنده کنید و سپس درون تابه بریزید و همراه با سیر و موسیر تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر می خواهید قارچ نیز استفاده کنید باید قارچ های خرد شده را در این مرحله اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ششم :

قالب مافین را با کمک روغن زیتون چرب کنید و کف قالب پنیر پارمزان بریزید سپس از ترکیب کدو سبز، روی پنیر بریزید.

مرحله هفتم :

ریحان های پاک و شسته شده را ریز خرد کنید و روی ترکیب کدو سبز داخل قالب مافین بریزید. در صورت تمایل می توانید از اسفناج نیز استفاده کنید.

مرحله هشتم :

در نهایت از خمیری که تهیه کرده اید روی مواد بریزید و درون فر قرار بدهید تا حدود 15 دقیقه پخته و پف کند. پس از مدت زمان لازم، قالب را از فر خارج کرده و مینی کیش ها را از قالب در بیاورید.

مینی کیش های فرانسوی شما حاضر است؛ نوش جان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

5 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

5 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

5 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

5 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

5 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

5 ساعت ago