طرز تهیه نان بربری در خانه؛ بهداشتی و جذاب

درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست. می‌شود گفت نان را درست می‌کنیم و این پروسه ورز دادن و به عمل آمدن نان، جذابیت زیادی دارد که فقط باید تجربه‌اش کنید.

مواد لازم:

آرد: ۱ کیلو
خمیر مایه: ۲۰ گرم
نمک: ۱۲ گرم
شکر: ۱۵ گرم
روغن: ۱۰ گرم
آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم
بهبود دهنده: ۵ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقه‌ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.

۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.

۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

11 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

11 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

11 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

11 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

11 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

11 ساعت ago