آشپزی

طرز تهیه نان توتمانیک بلغاری؛ با پنیر فتا امتحان کنید

فراشپز- توتمانیک یکی از معروفترین نان‌های بلغاری است که معمولاً با پنیر فتا داخل آن پر می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان توتمانیک بلغاری در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم نان توتمانیک بلغاری

آرد ۴۰۰ گرم

آرد نانوایی ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

شیر ولرم ۱ فنجان

آب ولرم نصف فنجان

خمیر مایه فوری ۱۰ گرم

هل مقداری

نمک کمی

شکر ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه نان توتمانیک بلغاری

مرحله اول

برای تهیه نان توتمانیک در ابتدای کار، خمیر مایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم و ۱۰ دقیقه حدودا زمان می‌دهیم تا به عمل می‌آید. روغن زیتون، تخم مرغ، هل و شیر را به خمیر مایه اضافه می‌کنیم و با مفتول یا همزن دستی، هم می‌زنیم.

مرحله دوم

سپس به تدریج ترکیب آرد و نمک را اضافه می‌کنیم تا یک خمیر منسجم و یکدستی ایجاد شود. حدود ۱۰ دقیقه با دستگاه ورز می‌دهیم. سپس روی خمیر را پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم. برای رومال از یک عدد زرده و کمی شیر استفاده می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. یکی از قسمت‌ها را به شش قسمت چانه می‌کنیم. هر چانه را با وردنه به صورت دایره در می‌آوریم و همه لایه‌ها را کره می‌مالیم و روی هم قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

همه لایه‌ها را روی هم قرار می‌دهیم و مانند یک پیتزای آماده آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم، جز لایه بالایی. بعد خطوط را برش عمیق می‌دهیم، البته خطوط نباید در مرکز همدیگر را قطع کنند.

مرحله پنجم

در این مرحله به کمک یک چوب مابین خطوط را فشار می‌دهیم، حالا خمیر دوم را به شکل مستطیل باز کرده و برش‌های عرضی حدود یک سانتی متری می‌دهیم. برش‌ها را با بافت ساده سه تایی می‌پیچیم.

مرحله ششم

بعد رول پیچ می‌کنیم و دور خمیر اول قرار می‌دهیم و به آرامی داخل قالب کمربندی که کف آن کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌گذاریم. سپس روی قسمت وسط خمیر که به شکل یک گلوله بود با چاقو خط می‌اندازیم.

مرحله هفتم

بعد روی خمیر‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب رومال می‌کنیم. حالا روی خمیر‌ها را دوباره به مدت یک ربع با یک پارچه نخی نم دار می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم که استراحت کنند تا به خوبی پف کند و ور بیاید.

مرحله هشتم

خمیر‌های آماده شده را به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت و با درجه حرارت ۱۸۰ در فر قرار می‌دهیم تا بپزد. وقتی که نان پخته شد، آن را از فر خارج کرده و صبر می‌کنیم از داغی بیفتد. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب، سرو می‌کنیم.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج

فراشپز- اگر به فکر درست کردن یک همبرگر کم کالری و پر خاصیت هستید، پیشنهاد…

3 دقیقه ago

نوشیدن چای به کاهش وزن کمک می‌کند؟

فراشپز- نوشیدن چای سیاه که سرشار از فلاونوئید‌ها است، با بهبود عملکرد قلبی عروقی مرتبط…

35 دقیقه ago

روش تهیه معجون سیر و لیمو

فراشپز- سیر از دیرباز برای پیشگیری از عفونت‌ها استفاده می‌شده و به‌نوعی حکم پنیسیلین را…

1 ساعت ago

چه کار کنیم زرشک پلو با مرغ خوشرنگ شود؟

فراشپز- همانطور که می‌دانید زرشک پلو مجلسی یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانیان است که اکثرا…

2 ساعت ago

ناشف گوشت؛ غذای عربی با طعم بی‌نظیر

فراشپز- ناشف گوشت نوعی چلو گوشت خوشمزه و مشهور عربی است که طی آن گوشت…

2 ساعت ago

خورش قارچ را با این روش خوشمزه درست کنید!

فراشپز- خورش قارچ یکی از انواع غذاهای گیاهی است که از ترکیب قارچ با ماست،…

3 ساعت ago