فراشپز- توتمانیک یکی از معروفترین نانهای بلغاری است که معمولاً با پنیر فتا داخل آن پر میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان توتمانیک بلغاری در ادامه با ما همراه باشید.
آرد ۴۰۰ گرم
آرد نانوایی ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
شیر ولرم ۱ فنجان
آب ولرم نصف فنجان
خمیر مایه فوری ۱۰ گرم
هل مقداری
نمک کمی
شکر ۱ قاشق مربا خوری
برای تهیه نان توتمانیک در ابتدای کار، خمیر مایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و کنار میگذاریم و ۱۰ دقیقه حدودا زمان میدهیم تا به عمل میآید. روغن زیتون، تخم مرغ، هل و شیر را به خمیر مایه اضافه میکنیم و با مفتول یا همزن دستی، هم میزنیم.
سپس به تدریج ترکیب آرد و نمک را اضافه میکنیم تا یک خمیر منسجم و یکدستی ایجاد شود. حدود ۱۰ دقیقه با دستگاه ورز میدهیم. سپس روی خمیر را پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم. برای رومال از یک عدد زرده و کمی شیر استفاده میکنیم.
در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم میکنیم. یکی از قسمتها را به شش قسمت چانه میکنیم. هر چانه را با وردنه به صورت دایره در میآوریم و همه لایهها را کره میمالیم و روی هم قرار میدهیم.
همه لایهها را روی هم قرار میدهیم و مانند یک پیتزای آماده آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم میکنیم، جز لایه بالایی. بعد خطوط را برش عمیق میدهیم، البته خطوط نباید در مرکز همدیگر را قطع کنند.
در این مرحله به کمک یک چوب مابین خطوط را فشار میدهیم، حالا خمیر دوم را به شکل مستطیل باز کرده و برشهای عرضی حدود یک سانتی متری میدهیم. برشها را با بافت ساده سه تایی میپیچیم.
بعد رول پیچ میکنیم و دور خمیر اول قرار میدهیم و به آرامی داخل قالب کمربندی که کف آن کاغذ روغنی انداختهایم میگذاریم. سپس روی قسمت وسط خمیر که به شکل یک گلوله بود با چاقو خط میاندازیم.
بعد روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب رومال میکنیم. حالا روی خمیرها را دوباره به مدت یک ربع با یک پارچه نخی نم دار میپوشانیم و اجازه میدهیم که استراحت کنند تا به خوبی پف کند و ور بیاید.
خمیرهای آماده شده را به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت و با درجه حرارت ۱۸۰ در فر قرار میدهیم تا بپزد. وقتی که نان پخته شد، آن را از فر خارج کرده و صبر میکنیم از داغی بیفتد. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب، سرو میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…