آشپزی

طرز تهیه نان ذرت خانگی بدون گلوتن

فراشپز- نان ذرت یکی از نان‌های بسیار سالم، مقوی و خوشمزه‌ای است که دارای بافت پنبه‌ای و اسفنجی و نرم بوده و دارای شیرینی ملایمی نیز می‌باشد و به دلیل آن که شبیه به کیک است می‌توان آن را در کنار خامه و عسل نیز میل کرد.

خمیری که در این نان به دست می‌آید نیازی به ورز دادن و خمیر مایه ندارد این نان بسیار خوشمزه دارای روش‌های پخت متفاوتی است و حتی کسانی هم که دسترسی به فر ندارند می‌توانند آن را درون ماهیتابه نیز آماده کنند. این نان بیشتر در قسمت‌های آمریکای مرکزی و جنوبی مکزیک تهیه و سرو می‌شود. امروز در فراشپز طرز تهیه نان ذرت خانگی بدون گلوتن در فر را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان ذرت

کره ۲/۳ قالب

تخم مرغ ۲ عدد

آرد نان فانتزی ۱۲۵ گرم

آرد ذرت ۱۴۰ گرم

وانیل نصف ق چایی خوری

نمک ۱/۴ ق چایی خوری

شکر ۶ ق غذا خوری

جوش شیرین ۱ ق چایی خوری

باترمیلک یا شیر کره‌ای ۲۴۰ گرم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه نان ذرت خانگی بدون گلوتن در فر

مرحله اول: آماده سازی مواد خشک

ظرف بزرگی را برداشته و آرد ذرت و آرد نان فانتزی را به همراه نمک و جوش شیرین و وانیل درون ظرف الک کنید سپس به آن‌ها شکر را نیز اضافه کنید و خوب با یکدیگر هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله دوم: آماده سازی مواد خیس کیک

درون ظرف دیگری تخم مرغ‌ها را بشکنید و به آن‌ها باترمیلک یا شیر کره‌ای را اضافه کنید سپس کره را درون ظرفی روی بخار کتری به روش بن ماری به طور کامل آب کنید و به مواد خیس درون ظرف اضافه کنید و آن‌ها را خوب با یکدیگر مخلوط کنید به طوری که بافت آن‌ها یکدست شود.

مرحله سوم: اضافه کردن مواد به یکدیگر

مواد خشکی را که آماده کرده بودید به همراه مواد خیس با یکدیگر خوب مخلوط کنید تا بافت آن یکدست شود و درنهایت خمیری به دست بیاید که این خمیر نیازی به ورز دادن و یا خمیر مایه ندارد.

مرحله چهارم: آماده سازی قالب

قالب مناسبی را انتخاب کنید و با برس سرتاسر آن را با مقدار کمی روغن خوب روغنی کنید سپس خمیری را که درست کرده‌اید درون قالب مورد نظر بریزید و قالب را مقداری تکان دهید تا خمیر در قالب صاف شود و همه جای قالب را به خوبی پر کند.

مرحله پنجم: آماده سازی فر

فر را قبل از پخت نان به مدت بیست دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و درب فر را ببندید و زمان دهید تا درون فر به خوبی گرم و آماده شود.

مرحله ششم: پخت نان درون فر

قالبی که با خمیر مورد نظر پر کرده‌اید را به مدت چهل دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و زمان دهید تا نان خوب بپزد و پف کند و طلایی شود. پس از آن نان را از درون فر خارج کنید و بگذارید تا مقداری خنک شود و بعد به شکل دلخواه آن را برش دهید و پس از آن نان شما آماده سرو است. نوش جان

منبع: آلامتو

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

فراشپز- رشته پلو قیسی یکی از غذا‌های محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز…

13 دقیقه ago

طرز تهیه پلوی نخود فرنگی با مرغ ریش ریش شده

فراشپز- پلو نخود فرنگی با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و راحت می باشد.…

42 دقیقه ago

روش تهیه ساندویچ مغز گوسفند به روش خانگی

فراشپز- ساندویچ مغز یکی از ساندویچ‌های محبوب ایرانیان است البته بهتر است بگوییم یکی از…

1 ساعت ago

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی

فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را…

2 ساعت ago

طرز تهیه قیمه توماتیز؛ خوشمزه و مجلسی

فراشپز- قیمه توماتیز یکی از انواع غذا‌های محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه…

2 ساعت ago

سیر ترشی عربی، یک طعم فوق‌العاده برای عاشقان سیر ترشی

فراشپز- ترشی سیر عربی یکی از انواع ترشی‌های سیر بسیار خوشمزه است که از ترکیب…

3 ساعت ago