طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای صبحانه

نان سوئدی یکی از نان هایی است که برای صبحانه پخته می‌شود، ما طرز تهیه این نان خوشمزه را برایتان آماده کرده‌ایم.

نان زعفرانی سوئدی یکی از خوشمزه‌ترین نان‌های زعفرانی است که بعنوان میان وعده می‌توان آن را مصرف کرد. اگر مایلید این نان را خودتان در منزل آماده کنید؛ می‌توانید از دستور تهیه این بخش استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت نان زعفرانی سوئدی

مخمر خشک ۴۲ گرم
آب گرم(۴۰ درجه) نصف فنجان
آرد ۴ یا ۴/۵ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف فنجان
شکر نصف فنجان
کره ذوب شده نصف فنجان
خامه سنگین نصف فنجان
زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد لازم برای رومال نان زعفرانی

شیر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر مرواریدی یا شکر کریستال برای تزئین

دستور پخت نان زعفرانی سوئدی

یک ظرف در دار بردارید و نصف فنجان آب را درون آن بریزید و به آرامی مخمری را که تهیه کرده‌اید را درون آب بریزید و آنها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

یک قاشق غذاخوری شکر به مخمر و آب اضافه کرده و هم بزنید؛ در ظرف را بگذارید، مواد را به مدت ۵ دقیقه در جای گرم نگهداری کنید.

در یک ظرف تخم مرغ را شکسته و با مقداری نمک هم بزنید. شیر و خامه را به این ترکیب اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

باقی مانده شکر و زعفران را به این مواد اضافه کنید و با دست یا سر خمیر گیر همزن ورز دهید، تا کاملا مخلوط شوند.

آرد را الک کنید و فنجان به فنجان آرام به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار ریختن یک فنجان آرد آن را با مواد به خوبی مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شود. در آخر این مرحله باید یک خمیر صاف و یکدست که زیاد چسبنده نباشد را بدست آورید.

نکته مهمی که در این مرحله وجود دارد این است که میزان گلوتن آردها با یکدیگر متفاوت است، پس به همین دلیل ممکن است آرد کمتر یا بیشتر نسبت به میزانی که به شما گفتیم، استفاده کنید.

خمیری که تهیه کرده‌اید را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت یا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار بدهید.

فر را در دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید و بگذارید تا گرم شود.

سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشانید و خمیر بدست آمده را روی سطح پهن کنید و به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر تیکه تقسیم شده را با دست ورز دهید تا فرم یک طناب را به خود بگیرند، انتهای هر طرف را با دست بگیرید و در جهت مخالف یکدیگر رول کنید تا بشکل حرف انگلیسی s در بیایند.

به سراغ رومال نان‌ها بروید. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا سفیده و زرده ترکیب شوند، سپس دو قاشق غذا خوری شیر به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

با یک برس آشپزی این مواد رومال را به روی نان‌ها بمالید تا کاملا سطح نان‌ها تخم مرغی شوند. برای جذابیت بیشتر نان می‌توانید شکر را روی نان‌ها پاشیده و به مدت ۱۵ دقیقه دورن فر قرار دهید تا زمانی که روی نان‌ها قهوه‌ای شوند.

نکات تکمیلی در مورد نان زعفرانی سوئدی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا یک ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه است.

نان زعفرانی سوئدی را می‌توانید در وعده صبحانه، میان وعده و دسر سرو کنید .

همچنین می‌توان در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

کیک پسته و لیمو؛ یک عصرانه خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیک‌های عصرانه است که از ترکیب مایه…

3 دقیقه ago

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی در خانه

فراشپز- فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب کشورمان است که طرفداران زیادی دارد و…

8 دقیقه ago

طرز تهیه کروسان سریع و راحت بدون فر با خمیر خانگی

فراشپز- کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه می‌شود.…

10 دقیقه ago

طرز تهیه سوپ جوجه با ذرت تازه برای سرماخوردگی و تقویت

فراشپز- طرز تهیه سوپ جوجه را بیشتر به عنوان سوپی برای درمان سرماخوردگی و تقویت…

26 دقیقه ago

طرز تهیه آش انار به 4 روش: با بلغور، عدس، لبو، بدون گوشت

فراشپز- یک آش بسیار خوشمزه و مناسب برای فصل سرد زمستان را در منزلتان و…

28 دقیقه ago

طرز تهیه اصلی سوپ میگوی خوشمزه با خامه

فراشپز- سوپ میگو با خامه یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاها برای همه…

47 دقیقه ago