آشپزی

طرز تهیه نان زنجبیلی تابه‌ای؛ یک میان وعده جذاب

فراشپز_ این بخش را به نان زنجبیلی تابه‌ای اختصاص داده‌ایم که بدون نیاز به خمیر مایه و تخم مرغ آماده میشود. بافت نرم و پنبه‌ای این نان، فوق العاده است و یک نان خانگی برای عصرانه، وعده افطار یا پذیرایی به همراه نوشیدنی گرم، پیشنهاد خوبی است.

مواد لازم نان زنجبیلی

آرد سفید (آردی بجز آرد نان سنگک) ۲ لیوان

ماست شیرین ۱ و ۱/۳ لیوان

شکر ۱/۲ لیوان

پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

روغن ۱/۴ لیوان

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

زنجبیل

طرز تهیه نان زنجبیلی تابه‌ای

۱ و یک سوم لیوان ماست شیرین را با نصف لیوان شکر ترکیب می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا حل شود.

سپس پودر زنجبیل و زردچوبه را به همراه یک چهارم لیوان روغن به مواد اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.

در این مرحله ۲ لیوان آرد را به همراه یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر روی مواد الک کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا خمیری چسبنده ولی سبک به دست بیاید.

نیاز نیست به خمیر نان زنجبیلی آرد اضافه کرده یا ورزش بدهیم.

حالا تابه یا قابلمه‌ای با قطر ۲۰ سانت را خوب چرب کرده و خمیر را داخلش می‌ریزیم.

با یه قاشق چرب شده روی خمیر را صاف می‌کنیم و سپس روی خمیر را با زعفران و زرده تخم مرغ رومال می‌زنیم.

برای تزیین این نان تابه‌ای خوشمزه هم میتوانید از انواع خلال مغزی مثل خلال بادوم یا کنجد و سیاه دانه استفاده کنیم.

در نهایت دم کنی می‌گذاریم و بعد روی شعله پخش کنی که از قبل گرم شده، دم میکنیم.

** اگر از ماهیتابه دو طرفه استفاده می‌کنید، حتما واشر آن را خارج کرده و نان را بدون این واشر دم کنید.

بعد از آنکه نان خودش را گرفت و کمی سفت شد با سیخ چوبی یا خلال دندان خامی داخل نان را چک می‌کنیم، اگر پخته بود نان را داخل ظرف برگردانده و چند دقیقه اجازه میدهیم آن طرف نان هم طلایی رنگ شود.

نان خانگی بدون فر شما آماده است، نوش جان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

28 دقیقه ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

1 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

2 ساعت ago

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

10 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

12 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

14 ساعت ago