آشپزی

طرز تهیه نان پیاز ایتالیایی؛ یک پیش‌غذای خوشمزه و خاص

فراشپز- نان پیاز ایتالیایی یکی از انواع فست فودهای بسیار خوشمزه است که از ترکیب خمیر نان با پیاز و ادویه تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو،  امروز فست‌فود‌ها در تمام دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا‌های سنتی به سمت غذا‌های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست‌فود‌ها صرف‌نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها می‌شود. نان پیاز یکی از انواع فست فود‌های خوشمزه و محبوب است که شباهت زیادی به نان سیر دارد با این تفاوت که برای تهیه آن به جای سیر از پیاز خرد شده استفاده می‌شود. نان پیاز برای جشن تولد و مهمانی و میز مزه یک گزینه مناسب است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این فست فود خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش نان پیاز همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید گندم: یک و نیم پیمانه
پیاز قرمز متوسط: ۲ عدد
روغن مایع: نصف پیمانه
آب: نصف پیمانه
بکینگ پودر: نوک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این نان پیاز خوشمزه ابتدا آرد گندم، نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن، پودر سیر و بکینگ پودر را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. حالا روغن مایع و آب را به این ترکیب اضافه کنید و مواد را با همزن دستی هم بزنید تا مایه یک دستی شکل بگیرد. پیاز‌ها را پوست و به صورت خلالی خرد کنید و به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد خوب مخلوط شود. کف یک قالب گرد کاغذ روغنی پهن کنید و روی کاغذ را چرب کنید. حالا مایه را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید تا نان پیاز بپزد و طلایی شود. بعد از این مدت زمان نان پیاز خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را با هر نوع سس و دیپی که دوست دارید سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ خمیر باید مقداری شل باشد و اگر بعد از اتمام کار متوجه شدید خمیر سفت شده است، کمی آب به آن اضافه کنید.
۲ ـ این نان هرچه نازک‌تر باشد، تردتر و خوشمزه‌تر است، پس سعی کنید از قالب مناسب استفاده کنید تا خمیر زیادی کلفت نشود.
۳ ـ در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پیتزا هم روی خمیر بریزید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه دمنوش به؛ نوشیدنی گرم و دلچسب فصل سرما

فراشپز- دمنوش به یکی از دمنوش‌های گیاهی و گرم مناسب فصل سرماست که دارای عطر…

3 ساعت ago

ترشی بادمجان و موسیر جنوبی؛ بهترین ترشی بادمجانی که می‌توانید درست کنید

فراشپز- ترشی بادمجان و موسیر جنوبی یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و محلی است که…

3 ساعت ago

مرجیمح سوپو؛ سوپ ماست و عدس خوشمزه ترکی

فراشپز- مرجیمح سوپو، یکی از انواع سوپ‌های بسیار خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که…

3 ساعت ago

کیک برنجی شکلاتی، تجربه جدیدی از طعم خوب کیک

فراشپز- کیک برنجی شکلاتی یکی از انواع کیک‌های شکلاتی است که به جای آرد گندم…

3 ساعت ago

املت پنیر؛ یک صبحانه متفاوت و خوشمزه

فراشپز- املت پنیر نوعی املت خوشمزه است که از ترکیب تخم مرغ با پنیر پیتزا،…

3 ساعت ago

سالاد لوبیا سفید با تن ماهی؛ یک سالاد خوشمزه و خاص

فراشپز- سالاد لوبیا سفید با تن ماهی یکی از انواع سالادهای سرد خوشمزه است که…

4 ساعت ago