طرز تهیه نان گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی

نان گریسینی یک نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به شکل لوله‌ای و بلند تهیه می‌شود.

نان گریسینی (به انگلیسی : Grissini Breadsticks) نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می شود.

این نان ترد را معمولا با ادویه ها و سبزی های مختلف طعم دار می کنند. از سیر ، زیره ، ریحان ، جعفری ، کنجد ، نمک دریا درشت ، خشخاش ، پنیر پارمزان ، تخم کتان و رزماری میتوانید برای طعم دار کردن نان گریسینی استفاده کنید.

این نان را به حالت کشیده و بلند مانند مداد باریک یا درشت یا به اندازه سیگار برگ فرم می دهند و به همراه پیش غذاها سرو میکنند.

نان گریسینی

مواد لازم:

پودر مایه خمیر ۱ قاشق مربا خوری
آب ولرم ۳۷ درجه۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید گندم ۲ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
مواد طعم دار کردن کنجد، تخم کتان و تیمیان
مواد رومال
آب ۲ قاشق غذا خوری
نمک درشت دریایی و دانه خشخاش به میزان لازم
رز ماری و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه

آب ولرم، مایه خمیر و نمک را مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاید.

آرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به دست نچسبد، روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید. اگر با ماشین خمیر زن کار می‌کنید ۱۰ دقیقه ورز دادن کافی است.

روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جایی گرم استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید یکدست شود.

مواد طعم دار کردن را در کاسه های مختلف بریزید و کناری بگذارید.

خمیر را به ۳۰ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر چانه حدود ۱۵ گرم وزن داشته باشد.

چانه‌ها را با دو دست به طول ۳۰ سانتی متر رول کنید. هر چه رول‌ها نازک‌تر شوند. نان‌ها در نهایت تردتر و بیسکویتی‌تر خواهند شد.

هر رول را داخل مواد رومال فرو کنید و سپس در مواد طعم‌دار کردن بزنید.

رول‌ها را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فر ۲۲۰ درجه قرار دهید تا بپزد.

اگر فر شما فن دارد دما را روی ۲۰۰ درجه تنظیم نمایید.

منبع: بیتوته

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

4 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

4 روز ago