نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامینهاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.
اگر متولد دهه ۶۰ به قبل باشید حتما با نرگسی خاطرههای زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعدههای غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبانها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامینهاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.
اسفناج: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۳-۴ حبه
نمک، فلفل: به میزان لازم
روغن یا کره: به میزان لازم
۱. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناجها را تمیز کرده و بشویید.
۲. اسفناجها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمهای بریزد.
۳. در قابلمه را ببندید و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناجها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
۴. در مدتی که اسفناج پخته میشود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
۵. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
۶. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
۷. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
۸. پس از تفتدادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناجها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغها بسته شوند.
۹. نرگسی اسفناج شما آماده است. میتوانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.
۱۰. اضافهکردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری میدهد.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…