نشا یکی از دسرهای بوشهری است که بیشتر برای ماه رمضان تهیه میشود. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا میکنیم.
نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیفتر است که بیشتر در بوشهر و جنوب ایران تهیه میشود. دسر نشا بسیار ساده تهیه میشود و خوشمزه است ، این دسر را معمولا در پیالههای یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو میکنند ولی اگر میخواهید ظاهری مجلسی داشته باشد میتوانید کمی غلظت آن را بیشتر کنید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در نهایت رویش را با خلالهای پسته و بادام تزئین کند.
نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آبکرده ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.
وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد ، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید.
میتوانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید.
دسر نشا را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.
منبع: بیتوته
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…