نشا یکی از دسرهای بوشهری است که بیشتر برای ماه رمضان تهیه میشود. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا میکنیم.
نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیفتر است که بیشتر در بوشهر و جنوب ایران تهیه میشود. دسر نشا بسیار ساده تهیه میشود و خوشمزه است ، این دسر را معمولا در پیالههای یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو میکنند ولی اگر میخواهید ظاهری مجلسی داشته باشد میتوانید کمی غلظت آن را بیشتر کنید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در نهایت رویش را با خلالهای پسته و بادام تزئین کند.
نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آبکرده ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.
وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد ، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید.
میتوانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید.
دسر نشا را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.
منبع: بیتوته
فراشپز- پاستیل یکی از خوراکیهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که…
فراشپز- یکی از حبوبات پرمصرف و مغذی است که علاوه بر فواید متعدد برای سلامتی…
فراشپز- گنوچی یک نوع پاستای نرم و خوشمزه ایتالیایی است که معمولاً از سیبزمینی، آرد…
فراشپز- کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزهترین و مقویترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص…
فراشپز- این سالاد با اسفناج و پنیرهای خوشمزه باب طبع شما و مهمانانتان خواهد بود.…
اگر میخواهید طعم لول کباب ارمنی را تجربه کنید، این ویدیو تمام نکات لازم برای…