نشا یکی از دسرهای بوشهری است. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا میکنیم.
نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیفتر است که بیشتر در بوشهر و جنوب ایران تهیه میشود. دسر نشا بسیار ساده تهیه میشود و خوشمزه است ، این دسر را معمولا در پیالههای یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو میکنند ولی اگر میخواهید ظاهری مجلسی داشته باشد میتوانید کمی غلظت آن را بیشتر کنید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در نهایت رویش را با خلالهای پسته و بادام تزئین کند.
مواد لازم:
نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آبکرده ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.
وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد ، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید.
میتوانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید.
دسر نشا را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.
منبع: بیتوته
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…