نودل خوشمزه ترین و متنوع ترین غذایی است که طرفداران زیادی در دنیا دارد همچنین نودل مرغ و سبزیجات که از محبوبت ترین نوع نودل است مراحل پخت بسیار ساده ای دارد.
نودل یکی از خوش طعم ترین و جذابترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. نودل بهطورکلی به شکل نوارهای بلند مشابه به اسپاگتی است و خیلی راحت طبخ می شود.
نودل دو بسته
سینه مرغ یک سوم فنجان
سویا سس یک چهارم فنجان
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده چند عدد
کنجد برشته شده یک دوم قاشق چای خوری
کلم بروکلی خرد شده یک و یک دوم فنجان
پیازخرد شده یک فنجان
فلفل قرمز یک فنجان
قارچ خرد شده یک فنجان
درون قابلمه ای آب بریزید تا به جوش آید.
رشته های نودل را درون قابلمه ریخته و بگذارید، حدود 3-4 دقیقه بپزید.
نودل را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.
مرغ، سویا سس، سرکه بالزامیک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.
یک تابه عمیق را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کلزا را در آن گرم کنید.
ترکیب مرغ و سس و سرکه را درون تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
کلم بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ ها را درون همان تابه بریزید و حدود 4-5 دقیقه هم بزنید.
سیر و زنجبیل را اضافه کرده و یک دقیقه با مواد هم بزنید.
در این مرحله نودل های آبکش شده را نیز به سایر مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شود.
غذای خود را با پیازچه سبز و دانه کنجد تزئین و نوش جان کنید.
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…