نودل خوشمزه ترین و متنوع ترین غذایی است که طرفداران زیادی در دنیا دارد همچنین نودل مرغ و سبزیجات که از محبوبت ترین نوع نودل است مراحل پخت بسیار ساده ای دارد.
نودل یکی از خوش طعم ترین و جذابترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. نودل بهطورکلی به شکل نوارهای بلند مشابه به اسپاگتی است و خیلی راحت طبخ می شود.
نودل دو بسته
سینه مرغ یک سوم فنجان
سویا سس یک چهارم فنجان
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده چند عدد
کنجد برشته شده یک دوم قاشق چای خوری
کلم بروکلی خرد شده یک و یک دوم فنجان
پیازخرد شده یک فنجان
فلفل قرمز یک فنجان
قارچ خرد شده یک فنجان
درون قابلمه ای آب بریزید تا به جوش آید.
رشته های نودل را درون قابلمه ریخته و بگذارید، حدود 3-4 دقیقه بپزید.
نودل را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.
مرغ، سویا سس، سرکه بالزامیک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.
یک تابه عمیق را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کلزا را در آن گرم کنید.
ترکیب مرغ و سس و سرکه را درون تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
کلم بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ ها را درون همان تابه بریزید و حدود 4-5 دقیقه هم بزنید.
سیر و زنجبیل را اضافه کرده و یک دقیقه با مواد هم بزنید.
در این مرحله نودل های آبکش شده را نیز به سایر مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شود.
غذای خود را با پیازچه سبز و دانه کنجد تزئین و نوش جان کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…