آشپزی

طرز تهیه هات چاکلت خانگی، یک لیوان نوشیدنی گرم و دلچسب

فراشپز- هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از انواع نوشیدنی‌های گرم است که با ترکیب شکلات، شیر و پودر کاکائو تهیه می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد. هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از انواع نوشیدنی‌های گرم است که از ترکیب شکلات رنده شده، پودر کاکائو و شیر گرم تهیه می‌شود. هات چاکلت در کنار کاپوچینو، لاته و اسپرسو یکی از محبوب‌ترین و پر فروش‌ترین نوشیدنی‌ها در کافی شاپ‌هاست. این نوشیدنی برای افرادی که به نوشیدن قهوه تمایلی ندارند و درعین حال دوست دارند یک نوشیدنی گرم با پایه کاکائو یا شکلات را مصرف کنند، بسیار مناسب است.

به گزارش فرارو، اگر علاقه‌مندید که در این روز‌های سرد و بارانی در منزل یک لیوان نوشیدنی داغ و دلچسب را برای خود و خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه هات چاکلت خانگی با روشی بسیار آسان و فوری همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه هات چاکلت

شکلات تخته‌ای: ۲۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان سر پر
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری سرخالی

طرز تهیه هات چاکلت

۱ ـ ابتدا شیر + شکر + پودر کاکائو را داخل یک ظرف شیر داغ‌کن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر کاکائو کاملا در شیر حل شود.

۲ ـ نشاسته ذرت را به مخلوط شیر، شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و ظرف شیر داغ‌کن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

۳ ـ در مرحله آخر شکلات تخته‌ای را که به دمای محیط رسیده است، با چاقو کاملا خرد و یا رنده کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید؛ سپس هم بزنید تا شکلات در شیر حل شود. بعد از اینکه شکلات با شیر چند دقیقه جوشید، هات چاکلت خوشمزه شما آماده است که می‌توانید آن را داخل لیوان مناسب بریزید و سرو کنید. نوش جان
نکته:
۱ ـ استفاده از شکلات تلخ یا شیرین به ذائقه شما بستگی دارد و انتخاب آن کاملا اختیاری است.
۲ ـ نشاسته ذرت فقط غلظت هات چاکلت را بیش‌تر می‌کند و در صورتی که به نشاسته ذرت دسترسی ندارید، می‌توانید آن را از دستور حذف کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه لپه پلو؛ یک پلوی مخلوط جذاب

فراشپز- لپه پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که لپه از مواد اصلی میانی…

5 دقیقه ago

طرز تهیه پلو بندری فوق‌العاده خوشمزه و لذیذ

فراشپز- برای تهیه پلو بندری خوشمزه ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و سپس در…

37 دقیقه ago

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

فراشپز- غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل…

1 ساعت ago

روش طبخ برنج لیمو ترش، خوشمزه و گیاهی

فراشپز- برنج لیمو ترش غذایی است که در این مطلب با روش پخت و مواد…

2 ساعت ago

طرز تهیه ماهی خوشمزه و زعفرانی بدون بو!

فراشپز- مزه دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین بخش تهیه آن می‌باشد و حتما دقت…

2 ساعت ago

طرز تهیه ته چین گرمساری یک ته‌چین خاص و لاکچری

فراشپز- چلو گوشت، یکی از قدیمی‌ترین غذا‌های اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و…

3 ساعت ago