آماده سازی: ۲ ساعت
پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
اسفناج تازه خرد شده: یک پیمانه
سیر: ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. سینه مرغ پخته شده را چرخ کنید، بعد در کاسه ریخته و با دست کمی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد.
۲. مرغ چرخکرده را همراه اسفناج، نمک و فلفل ترکیب کنید. بعد سیر را رنده کرده را به مواد بیفزایید و کمی دیگر با دست ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد انسجام یابند.
۳. بعد از گذشت یک ساعت، کاسه را از داخل یخچال خارج کرده و از مواد به اندازه دلخواه جدا کنید.
۴. همبرگرها را داخل تابه و در مقداری کمی روغن، با حرارت متوسط سرخ کنید.
نکته:
در تهیه همبرگر مرغ و اسفناج میتوانید از چرخ کرده آماده مرغ هم استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…