آماده سازی: ۲ ساعت
پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
اسفناج تازه خرد شده: یک پیمانه
سیر: ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. سینه مرغ پخته شده را چرخ کنید، بعد در کاسه ریخته و با دست کمی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد.
۲. مرغ چرخکرده را همراه اسفناج، نمک و فلفل ترکیب کنید. بعد سیر را رنده کرده را به مواد بیفزایید و کمی دیگر با دست ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد انسجام یابند.
۳. بعد از گذشت یک ساعت، کاسه را از داخل یخچال خارج کرده و از مواد به اندازه دلخواه جدا کنید.
۴. همبرگرها را داخل تابه و در مقداری کمی روغن، با حرارت متوسط سرخ کنید.
نکته:
در تهیه همبرگر مرغ و اسفناج میتوانید از چرخ کرده آماده مرغ هم استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کباب ترکی با مرغ که در زبان ترکی به آن تاووک شیش کباب نیز…
فراشپز- پیتزا ها انواع و اقسام مختلفی دارد و شما می توانید در مدل ها…
فراشپز- از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینیهای سفره ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است…
فراشپز- نوشیدن چای سیاه که سرشار از فلاونوئیدها است، با بهبود عملکرد قلبی عروقی مرتبط…
فراشپز- سیر از دیرباز برای پیشگیری از عفونتها استفاده میشده و بهنوعی حکم پنیسیلین را…
فراشپز- همانطور که میدانید زرشک پلو مجلسی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا…