آشپزی

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با لوبیا قرمز پخته تهیه می‌شود و یک ساندویچ گیاهی و مقوی است.

به گزارش فرارو،  ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و… بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و… به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و… تهیه می‌شوند.

همبرگر یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و محبوب است که در منوی فست فود‌ها حرف اول را می‌زند. برخی ازا فراد به دلیل داشتن منع مصرف گوشت نمی‌توانند همبرگر مصرف کنند، چون پایه این غذا گوشت است. همچنین گیاه‌خواران به دلیل اینکه همبرگر با گوشت تهیه می‌شود، نمی‌توانند این ساندویچ خوشمزه را بخورند، به همین دلیل توصیه ما به این افراد همین همبرگر گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد و حس خوردن یک ساندویچ همبرگر خوشمزه را به شما می‌دهد. اگر دوست دارید این همبرگر گیاهی خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

لوبیا قرمز: ۱ لیوان
جو پرک: ۶۰ گرم
پیاز قرمز: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر زیره: به میزان لازم
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این برگر گیاهی خوشمزه ابتدا لوبیا قرمز را بپزید و آب اضافه آن را بگیرید. لوبیای پخته را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با گوشتکوب کاملا له کنید. پیاز و سیر رنده شده را به لوبیا اضافه کنید. جو پرک را که از قبل چند ساعت خیس داده‌اید و کاملا نرم شده است، آبکش کنید و به مواد بالا اضافه کنید. حالا سس خردل، سس سویا، آرد، جعفری خرد شده، پاپریکا، نمک، فلفل قرمز و پودر زیره را اضافه کنید و مواد را با دست کاملا هم بزنید و ورز بدهید.

روی مواد را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. در آخر مایه برگر را از یخچال خارج کنید و از مواد به اندازه یک همبرگر بردارید و کف دستتان گرد و صاف کنید. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس برگر‌ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ کنید. در انتها برگر‌های سرخ شده را با نان ساندویچی مخصوص همبرگر ساندویچ کنید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

4 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

4 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

ساندویچ چاپاتای مرغ؛ یک ساندویچ خوشمزه و خاص

فراشپز- ساندویچ مرغ چاپاتای یکی از انواع ساندویچ‌های خانگی است که از ترکیب مرغ با…

5 ساعت ago