فراشپز- حمص لبو یکی از لذیذترین خوراکیها مدیترانهای میباشد که بیشتر با هوموس لبنانی نیز شناخته میشود. هوموس لبو یکی از پیش غذاهای بسیار مقوی است که دستور تهیه آن در هر کشوری متفاوت است و تغییرات کوچکی در ادویهها آن دارد ولی اجزای اصلی آن تقریبا ثابت است. در بسیاری از کشورهای عربی هوموس یا حمص را با نان پیتا داغ سرو میکنند. این پیش غذای بسیار خوشمره را میتوانید برای شب یلدا نیز تهیه کنید.
هوموس لبو رنگ فوق العاده زیبا و جذابی دارد و اصلا طعم و مزه لبو غالب نیست و خواص لبو را نیز در خودش دارد. از خواص مهم لبو میتوان به سرشار از مواد مغذی لازم برای بدن، منبع خوب منگنز، فیبر، پتاسیم و آهن اشاره کرد. با طرز تهیه هوموس لبو همراه ما باشید.
لبو متوسط ۴ عدد
روغن زیتون ۷ ق غذا خوری
سیر ۴ حبه
نخود ۲ پیمانه
ارده ۳ ق غذا خوری
لیمو ترش ۲ عدد
نمک و آویشن و زیره و فلفل سیاه به مقدار لازم
برای پخت لبوها میتوانید آنها را کبابی کنید و یا بخارپز که ما به شما پیشنهاد میدهیم برای طعم و مزه بهتر هوموس لبو کبابی کنید. لبوها را خوب بشورید سپس آنها را جداگانه داخل فویل بپیچید و مقداری روغن زیتون و کمی آویشن و برای هر لبو یک سیر پوست کنده قرار دهید فویل را جمع کنید تا مانند توپ شود سپس لبوها را داخل سینی فر گذاشت و فر را روشن کنید با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید و بعد از اتمام زمان پخت با خلال دندان چک کنید اگر نرم نشده بود کمی بیشتر زمان دهید. سپس بعد از پخت لبوها را از فویل خارج کنید و با یک فشار ساده پوستش را جدا کنید.
نخود را از شب قبل سعی کنید خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید اگر زمان کافی برای تهیه هوموس لبو میتوانید از کنسروهای نخود استفاده کنید که دیگر نیازی به پخت ندارد. نخود را داخل قابلمه ریخته و تا پخته و نرم شوند.
لبوها را خرد کنید و به همراه نخود و ارده و ادویهها و سیر و آب لیمو ترشها داخل غذاساز ریخته و اجازه دهید خوب میکس شود سپس ۳ ق غذا خوری روغن زیتون را اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
هوموس لبو ما حاضر است آن را داخل ظرف ریخته و روی آن را کمی گود کنید و داخل گودیها روغن زیتون ریخته و با نخود تزئین کنید و میتوانید هوموس لبو را با چیپس یا نان خشک محلی سرو کنید. نوش جان
یک هوموس لبو با کیفیت اصلا نباید دون دون باشد بلکه باید حالت کرمی داشته باشد و کاملا نرم و یکدست باشد.
میتوانید لبوها را با آب پخته سپس بعد از پخت به آنها ادویه بزنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- خواب کافی و باکیفیت برای سلامت کلی بدن بسیار اهمیت دارد و حتی میتواند…
فراشپز- ادویه در طبخ انواع غذاهای پلویی و خورشی نقش بهسزایی دارد تا جایی که…
فراشپز- انگور سیاه از جمله جواهرات طبیعت در دنیای میوهها است و علاوه بر خوشمزگی…
فراشپز- ذرت خامهای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به…
فراشپز- پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزاهای خوشمزه و ایده آل است که میتوانید به…
فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلتها میباشد که با کلم بروکلی بسیار…