فراشپز- وافل شیرینی اروپاییست که در ابتدا یونانیها به دستور پخت آن رسیدند و به مرور با توسعه تجارت یونان و سایر کشورها، این شیرینی خوشمزه به سرزمینهای دیگری هم راه پیدا کرد. کلمه وافل از همان ویفر گرفته شده، با این تفاوت که این شیرینی خانههای بزرگتری دارد و حتی در بعضی نقاط با طرحهای خاصی آماده میشوند. اما بهطور کلی میتوان آن را میانوعده یا صبحانهای لذیذ دانست.
در ادامه این مطلب میخواهیم طرز تهیه وافل مناسب برای معده حساس را به شما آموزش دهیم تا حتی اگر معدهای تحریکپذیر دارید، این شیرینی تازه و خوشمزه را به آسانی آماده و نوشجان کنید.
مخمر خشک هشت گرم
آبگرم (دمای حدودی آب ۱۱۰ تا ۱۱۵ باشد) یک دوم فنجان
باتر میلک دو فنجان
روغن بادام زمینی سه قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
آرد گندم دو فنجان
جو دو سر یک دوم فنجان
سفیده تخم مرغ دو عدد
جوش شیرین یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شربت افرا به میزان لازم برای سرو وافل
مخمر را به همراه آبگرم در یک کاسه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا فعال شود. باترمیلک، روغن، شکر و آرد را اضافه کرده و صاف کنید تا همه مواد یکدست شود. کاسه را با سلفون بپوشانید و برای یک شب آن را در یخچال نگهداری کنید.
حالا دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در ادامه جو دوسر، سفیده تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را با خمیر وافل ترکیب کنید تا مخلوط و همدما شوند.
وافل ساز را با اسپری پختوپز چرب کنید. حالا میتوانید خمیر را در دستگاه بریزید و تا طلایی و ترد شدن خمیرها صبر کنید. پس از اینکه پخت خمیر تمام شد، میتوانید وافلها را شربت افرا سرو کنید.
شما میتوانید اگر حساسیتی به دارچین ندارید، مقدار خیلی کمی از آن را به این دستور اضافه کنید.
عسل، شیره انگور و شیره توت میتوانند جایگزینهای خوبی برای شربت افرا باشند.
استفاده از مارمالاد و مرباهای مختلف، لذت خوردن این وافل را بیشتر میکند.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…