فراشپز- وافل چیز کیک؛ یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که از ترکیب وافل به همراه چیز کیک ساده و یا میوهای تهیه میشود. وافلها نانهای ترد و شیرینی هستند که مانند بیسکویت هستند. اما به طور کلی یکی از محبوبترین صبحانه و یا میان وعدهها در سراسر دنیا میباشند. اهمیت وافل در آمریکا و سوئد آنقدر زیاد است که یک روز را به این نام گذاشتند، که این روز ۲۵ مارس است در این روز دور هم جمع میشوند و جشن میگیرند و یکی از مهمترین اجزای این جشن وافلها هستند.
شما برای تهیه وافلها نیاز به دستگاه مخصوص وافل ساز دارید، اما نگران نباشید اگر دستگاه ندارید شما میتوانید با قیمتی مقرون به صرفهتر قالب آن را خریده و وافل را داخل فر تهیه کنید. شما میتوانید وافلها و یا چیز کیک را در طعم و مزههای مختلف تهیه کنید و برای تزئین از خامه قنادی استفاده کنید. امروز در فراشپز وافل چیز کیک خوشمزه با دستگاه و بدون دستگاه در فر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۴ ق غذاخوری
شیر گرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۳ پیمانه
نمک ۱ پنس
وانیل ق چای خوری
شکر ۲ ق غذا خوری
پنیر ماسکارپونه ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۴ ق غذا خوری
شکر دانه ریز ۲ ق غذا خوری
وانیل ۱ ق چای خوری
توت فرنگی و یا میوه دلخواه ۱/۲ پیمانه
ابتدا دستگاه وافل را روشن کنید و با کمک قلمو کمی چرب کنید تا داغ شود. سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.
سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را با دور تند همزن بزنید تا مانند خامه سفت شود و زمانی که شما ظرف را برمی گردانید از ظرف بیرون نریزید. زرده تخم مرغ را به همراه شیر و کره و وانیل با همزن دستی یا برقی بزنید تا زرده از لختگی خارج شود.
سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک خیلی آرام هم بزنید، نباید پف مواد را بگیرید. سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند. برای پخت وافل بدون دستگاه باید قالب وافل را که قیمت مناسبی دارد از بیرون تهیه کنید این قالب بیشتر به صورت سیلیکونی میباشد. قالب را کمی چرب کنید و بسته به اندازه قالب مواد وافل را داخل آن ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا وافل پخته شود.
برای پخت با دستگاه وافل ساز مایه وافل را با کمک ملاقه داخل دستگاه گرم ریخته و درب دستگاه را بسته و بمدت ۹۰ ثانیه اجازه دهید تا طلایی و پخته شود سپس وافلها را با کمک چنگال از دستگاه برمی داریم و تمام مواد را به همین صورت تهیه میکنید و کنار گذاشته تا فیلینگ میانی مواد را تهیه کنید.
ابتدا پنیر ماسکارپونه و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود سپس خامه صبحانه را به همراه وانیل اضافه کنید و در انتها توت فرنگی خرد شده یا میوه دلخواه را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
یک برش از وافلها بردارید و از مایه چیزکیک روش ریخته و با کاردک خوب صاف کنید. سپس یک نان دیگر وافل روی مایه چیزکیک قرار دهید و کمی با دست فشار دهید تا بهم بچسبند و به دلخواه میتوانید وافل آماده شده را داخل بیسکویت پودر شده بزنید و به همراه میوه مورد نظر یا خامه قنادی سرو کنید. نوش جان
دقت کنید مقدار کمی از مایه وافل را داخل دستگاه بریزید وگرنه از دستگاه سر ریز میشود.
برای اینکه سفیده فرم بگیرد اصلا نباید ذرهای زرده داخل آن باشد.
شما برای فیلینگ یا همان چیز کیک وافل میتوانید از هر طعم دهندهای مانند پوست لیموترش و یا … استفاده کنید.
اگر دوست دارید چیز کیک شما سفتتر باشد باید مقداری ژلاتین را با آب بن ماری کنید و در انتهای هم زدن به خامه و پنیر اضافه کنید سپس روی وافل ریخته و بمدت چند ساعت داخل یخچال بگذارید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- با طرز تهیه پلو بریانی، یکی از خوشمزهترین غذاهای هندی، پاکستانی و بلوچی آشنا…
فراشپز- خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و…
فراشپز- اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید. مواد لازم…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴۵۰ گرم شیر، ۵۰…
فراشپز- کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که…
فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما نشان میدهد چگونه با استفاده از…