آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
بادمجان: ۲ عدد
قارچ: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
فلفل دلمه: یک عدد کوچک
شوید خشک: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱. در ابتدا بادمجانها را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید و داخل تابه سرخ کنید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
۲. بعد سیرهای رنده شده را به پیاز بیفزایید و اجازه دهید تا عطر آن بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به سیر داغ و پیاز داغ افزوده و روی حرارت خوب هم بزنید تا زمانی که رنگ گوشت به تیرگی متمایل شود.
۳. در این فاصله گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را نیز به صورت ورقهای برش بزنید. بعد آنها را به ترکیب روی حرارت اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴. سپس با دمجانها را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی را نیز به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد ادویهها و شوید خشک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
۵. در نهایت درب تابه را بگذارید و اجازه دهید واویشکای بادمجان برای ده دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملا جا بیفتد.
نکته:
در تهیه واویشکا اگر شوید خشک ندارید از آویشن یا نعنا خشک و حتی جعفری تازه خرد شده نیز میتوانید استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کتلت لاهیجان یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کتلت های ایرانیه که توی…
فراشپز- دسرها یکی از اجزای جداییناپذیر هر مهمانی و دورهمی هستند و دسر پرتقال و…
فراشپز- پیشنهاد میکنم در اولین فرصت پخت این شیرینی خوشمزه را امتحان کنید. مواد…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آمریکایی با مواد اولیه شامل: فیله گوشت گاو به…
فراشپز- شیرینیهای سنتی قزوین برای عید نوروز جزو معروفترین شیرینیهای عید هستند. اما این شیرینیها…
فراشپز- این نکات برای تهیه و آمادهسازی زرشک بسیار مفید و کاربردی است. رعایت این…