فراشپز- یکی از تنقلات خوشمزه است که نوعی بیسکویت میباشد این ویفر از یک یا دو لایه نان میکادو و کرمهای مختلف و با طعمها و اسانسهای کاکائویی ساده و یا میوهای تهیه میشود و در بین بچهها بسیار محبوب است در زمان گذشته به ویفر، ویفل نیز میگفتند و در سراسر دنیا این ویفر خوشمزه تهیه میشده است. هدف از تولید این ویفر نوعی بیسکویت بود که به راحتی با چای به عنوان یک میان وعده استفاده میشود.
حتی در قرون وسطی بجای شکر از عسل برای خوش طعم کردن ویفر استفاده میکردند شما به راحتی میتوانید در منزل ویفر تهیه کنید و نیاز به دستگاه خاصی نیست فقط باید چتد برگ نان میکادو از لوازم قنادیهای بخرید و در طعم و مزههای مختلف ویفر را در منزل تهیه کنید. امروز ویفر خانگی ساده و خوشمزه با نان میکادو با طعم دلخواه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
اسانس دلخواه موز، توت فرنگی یا وانیل چند قطره
نان میکادو ۶ ورق
ابتدا آرد را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود ولی اصلا نباید تغییر رنگ دهد سپس آرد تفت خورده را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید.
پودر قند را هم بع صورت الک شده روی آرد اضافه کنید و کم کم شروع به اضافه کردن روغن کنید دقت کنید بسته به جنس آردهای مختلف ممکن است کمتر روغن مصرف شود وقتی مواد به صورت مایع یکدست و روان درآمد کافی میباشد و نوبت افزودن اسانس مورد نظر است.
مواد را بلافاصله از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا ولرم شود حالا یک ورقه نان میکادو را روی سطح کار قرار دهید و یک لایه نازک از مواد فوق روی نان ریخته و با پالت خوب صاف کنید.
همین طور لایهها را به اندازه ۴ یا ۵ ورقه تکرار کنید و هر بار کمی مایع ویفر بزنید و هر بار خوب با دست لایهها را فشار دهید تا بهم خوب چسبیده شوند حالا باید یک جسم سنگین روی ویفر قرار دهید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا لایهها خوب بهم بچسبند سپس با چاقو تیز یا اره به اندازه دلخواه برش بزنید. نوش جان
اسانس را زیاد نریزید وگرنه مواد تلخ میشود.
اگر مواد سفت باشد روی نان میکادو حرکت نمیکند و اگر خیلی روان باشد نان میکادو وا میرود.
حتما مواد باید ولرم باشد نه خیلی داغ نه خیلی سرد.
اگر مواد حین کار کردن سرد شدن یکم روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
اگر دوست دارید ویفر شکلاتی داشته باشد ۲ ق غذا خوری از آرد کم کنید و همراه پودر قند پودر کاکائو خود را اضافه کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روشهای متفاوت طبخ مرغ…
فراشپز- آش میوه یکی از لذیذترین و محبوبترین انواع آش در ایران است که در…
فراشپز- نان سیر و گوجه فرنگی نوعی روش پخت نان سیر است که طی آن…
فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…