فراشپز- لوکوم انار یک شیرینی خوشمزه و محبوب است که با طعم دلپذیر انار تهیه میشود. این شیرینی معمولاً در مراسمهای خاص و جشنها سرو میشود.
آب انار: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
آب: ۱/۲ پیمانه
گردو یا پسته خرد شد: به مقدار دلخواه
نشاسته: برای پودر کردن (بعد از پخت)
در یک کاسه، نشاسته ذرت را با ۱/۲ پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گلولههای آن حل شود.
در یک قابلمه، آب انار و شکر را به جوش بیاورید و بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس مخلوط نشاسته را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و ژلهای شود. این مرحله ممکن است حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد. در صورت دلخواه، میتوانید عصاره وانیل را در این مرحله اضافه کنید.
در پایان پخت، گردو یا پسته خرد شد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را در یک قالب مستطیلی یا مربعی که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید و سطح آن را صاف کنید.
اجازه دهید لوکوم در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را به یخچال منتقل کنید تا حداقل ۴ تا ۵ ساعت یا تا زمانی که کاملاً سفت شود.
بعد از سفت شدن، لوکوم را از قالب خارج کنید و با چاقو به قطعات دلخواه برش دهید. سپس آنها را با نشاسته پودر کرده، پوشش دهید تا از چسبندگی جلوگیری شود.
لوکوم انار شما آماد است! میتوانید آن را در ظرف سرو قرار داده و به عنوان دسر یا میانوعده لذیذی میل کنید. نوش جان!
منبع: بانو زی
فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزهترین چیز کیکها است که این روزها طرافداران…
فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…
فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…
فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…
فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…