آشپزی

طرز تهیه پاستای سیر و رزماری ، لذت یک طعم متفاوت

فراشپز- پاستای سیر و رزماری با ترکیب گوشت و پنیر خامه ای یک طعم متفاوت و بی نظیر است که تا به حال تجربه نکردیده اید. امروز با آموزش این غذای خوشمزه همراه ما باشید. پاستای سیر و رزماری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای دو نفر

پاستای صدفی ۲۰۰ گرم
سیر دو حبه
رزماری یک شاخه
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه، سفید، ارگانو و نمک به اندازه لازم
نخود فرنگی یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم

طرز تهیه

رزماری را خیلی ریز خرد می‌کنیم و داخل یک ماهیتابه با سیر له شده تفت می‌دهیم البته با حرارت خیلی کم. بعد از دو دقیقه تفت دادن گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و حالا زیر حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا گوشت خوب تفت داده شود. نمک و فلفل سیاه و سفید و نوک قاشق چای خوری ارگانو هم اضافه می‌کنیم و کمی که رنگ گوشت عوض شد نخود فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و باز کمی تفت می‌دهیم. پنیر خامه‌ای را نیز به ترکیب بالا اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و کمی که یکدست شد حرارت را کم می‌کنیم و منتظر اضافه شدن پاستا می‌مانیم. در حین تفت دادن گوشت اگر احساس کردید مواد در حال خشک شدن و سوختن است کمی آب جوش به اندازه چند قاشق به آن اضافه کنید. در این مرحله کمی هم مجددا رزماری تازه اضافه می‌کنیم تا هم عطر رزماری سرخ کرده در غذا بپیچد هم رزماری سرخ نشده و تازه.

در قابلمه ای جداگانه آب را می گذاریم تا جوش بیاید. بعد از جوش پاستای صدفی را می ریزیم و نمک به آن اضافه می کنیم تا به مرحله پخت برسد. این کار را باید زمانی که در حال تهیه سس هستید انجام دهید و همزمان کار پخت را جلو ببرید. کمی که پاستاها در آب جوش نیم پز شد آنها را به سسی که درست کردیم اضافه می کنیم و خوب با گوشت چرخ کرده و پنیر خامه ای مخلوط می کنیم. اگر دیدید آب مواد خشک است کمی آب جوش با ملاقه به آن اضافه کنید. می توانید از آبی که پاستا در آن پخته بود هم اضافه کنید. بعد از اینکه تست نمک و پخت پاستا را گرفتید آن را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.

نکات طلایی

برای هر نفر شما می توانید ۱۰۰ گرم پاستای صدفی خشک استفاده کنید.
به ترکیب این غذا می توانید قارچ و جعفری هم اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز پخت تاجین گوشت مراکشی

فراشپز- تاجین ظرفی لعابی مقاوم به حرارت است که دارای تابه مسطح و درب قیفی…

24 دقیقه ago

گراتن سبزیجات؛ یک خوراک ایده‌آل زمستانی

فراشپز- یکی از خوراک‌های ایده‌آلی که در زمستان می‌توانید درست کنید، گراتن سبزیجات است. دست‌تان…

52 دقیقه ago

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی

فراشپز- خوراک مرغ و سبزیجات؛ یک غذای بسیار عالی و سریع که می‌توانید به عنوان…

1 ساعت ago

دستور پخت سس پیله، یک غذای خوشمزه گیلانی!

فراشپز- سس پیله یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و لذیذ گیلانی است که طعمی فوق…

2 ساعت ago

طرز تهیه لوبیا پلو شابیری با مرغ و شوید

فراشپز- لوبیا پلو بین ما ایرانی‌ها از پلو‌های پر طرفدار است و ما در طعم‌ها…

2 ساعت ago

دستور پخت حلوای عربی با شیر خشک

فراشپز- حلوا یک دسر خوشمزه محسوب می‌شود که طعم‌های متفاوتی از آن را در دنیای…

3 ساعت ago