فراشپز- پاستا یا ماکارونی از آن دست غذاهای لذیذ و پرطرفدار می باشد که میان کودکان نیز محبوبیت خاصی دارد در ادامه ما طرز تهیه پاستا با سس ریحان را به شما آموزش می دهیم.
پاستا و ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی هاست. این غذای لذیذ به شیوههای گوناگون درست میشود که یکی از آنها پاستا با سس ریحان است که یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیاهی بخصوص در رستوران هاست.این پاستای خوشمزه به خاطر وجود سبزیجات تازه، بسیار خوشعطر و طعم است.
پاستا : یک بسته
پیاز : یک عدد
سیر : دو حبه
ریحان تازه : 100گرم
جعفری : 50 گرم
خامه : یک فنجان
آبلیمو :یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
کره : یک قاشق غذا خوری
برای تهیه این پاستای خوشمزه ابتدا در تابه ای مقداری کره بریزید و آن را آب کنید. سپس پیاز هایی را که از قبل شسته پوست کنده و خلالی خرد کرده اید را به کره ها اضافه کنید و آن را تفت دهید تا کاملا کاراملی شود.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا بجوشد.
زمانی که پیاز هایتان از خامی در آمد و نرم شد دو حبه سیر را به آن اضافه کنید اگر از بوی سیر تازه خوشتان نمی آید می توانید از پودر سیر استفاده کنید زیرا این پودر بوی خاصی ندارد و طعم دلچسبی به پاستایتان می دهد.
بعد از اینکه سیر را اضافه کردید ریحان و جعفری تازه ای که پا ک کرده شسته و تمیز کرده اید را درون تابه بریزید و هم بزنید تا کمی سبزی ها نرم شوند.
می توانید از سبزیجات خشکی که طعم آن را دوست دارید به پاستایتان اضافه کنید سبزیجات خشکی مثل آویشن،ریحان، رزماری ، مریم گلی، استفاده کنید.
بعد از چند دقیقه خامه را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد درون تابه کمی با خامه بجوشد.
بعد از این مرحله ادویه ها یعنی نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید.
مواد درون تابه آماد شده است زیر آن را خاموش کنید کنار بگذارید سپس به سراغ پاستا هیتان بروید حتما آبی که گذاشته بودید تا به حال جوش آمده است مقداری آب لیمو و نمک به اضافه کنید و در ادامه هر نوع پاستایی که دوست دارید را درون آن بریزید و بگذارید تا کمی بپزد زمانی که پاستا هایتان به آن نرمی دلخواهتان رسید آن را آبکش کنید.
پاستا های آبکش شده را درون تابه حاوی سس ریحان بریزید و هم بزنید تا کاملا سس ریحان به خورد پاستا ها برود حدود چند ثانیه بگذارید روی شعله ملایم گاز و هم بزنید.
پاستای شما حاضر است می توانید با استفاده از گوجه گیلاسی و ریحان و جعفری تازه آن را تزئین کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…