آشپزی

طرز تهیه پاستا با سس ریحان با دستور پخت خانگی

فراشپز- پاستا یا ماکارونی از آن دست غذاهای لذیذ و پرطرفدار می باشد که میان کودکان نیز محبوبیت خاصی دارد در ادامه ما طرز تهیه پاستا با سس ریحان را به شما آموزش می دهیم.

پاستا و ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی هاست. این غذای لذیذ به شیوه‌های گوناگون درست می‌شود که یکی از آنها پاستا با سس ریحان است که یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیاهی بخصوص در رستوران هاست.این پاستای خوشمزه به خاطر وجود سبزیجات تازه، بسیار خوش‌‌عطر و طعم است.

مواد لازم پاستا با سس ریحان تازه

پاستا : یک بسته
پیاز : یک عدد
سیر : دو حبه
ریحان تازه : 100گرم
جعفری : 50 گرم
خامه : یک فنجان
آبلیمو :یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
کره : یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه پاستا با سس ریحان تازه

مرحله اول:

برای تهیه این پاستای خوشمزه ابتدا در تابه ای مقداری کره بریزید و آن را آب کنید. سپس پیاز هایی را که از قبل شسته پوست کنده و خلالی خرد کرده اید را به کره ها اضافه کنید و آن را تفت دهید تا کاملا کاراملی شود.

مرحله دوم:

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا بجوشد.

مرحله سوم:

زمانی که پیاز هایتان از خامی در آمد و نرم شد دو حبه سیر را به آن اضافه کنید اگر از بوی سیر تازه خوشتان نمی آید می توانید از پودر سیر استفاده کنید زیرا این پودر بوی خاصی ندارد و طعم دلچسبی به پاستایتان می دهد.

بعد از اینکه سیر را اضافه کردید ریحان و جعفری تازه ای که پا ک کرده شسته و تمیز کرده اید را درون تابه بریزید و هم بزنید تا کمی سبزی ها نرم شوند.

می توانید از سبزیجات خشکی که طعم آن را دوست دارید به پاستایتان اضافه کنید سبزیجات خشکی مثل آویشن،ریحان، رزماری ، مریم گلی، استفاده کنید.

مرحله چهارم:

بعد از چند دقیقه خامه را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد درون تابه کمی با خامه بجوشد.

بعد از این مرحله ادویه ها یعنی نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید.

مرحله پنجم:

مواد درون تابه آماد شده است زیر آن را خاموش کنید کنار بگذارید سپس به سراغ پاستا هیتان بروید حتما آبی که گذاشته بودید تا به حال جوش آمده است مقداری آب لیمو و نمک به اضافه کنید و در ادامه هر نوع پاستایی که دوست دارید را درون آن بریزید و بگذارید تا کمی بپزد زمانی که پاستا هایتان به آن نرمی دلخواهتان رسید آن را آبکش کنید.

مرحله ششم:

پاستا های آبکش شده را درون تابه حاوی سس ریحان بریزید و هم بزنید تا کاملا سس ریحان به خورد پاستا ها برود حدود چند ثانیه بگذارید روی شعله ملایم گاز و هم بزنید.

پاستای شما حاضر است می توانید با استفاده از گوجه گیلاسی و ریحان و جعفری تازه آن را تزئین کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

11 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

11 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

11 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

11 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

11 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

11 ساعت ago