فراشپز- پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکههای سوسیس سرخشده هم ترکیبشده باشد. بهراستی طعم بهشتی این غذا هر کسی را پای میز ناهار و شام میکشاند.
اگر اعضای خانوادهتان علاقه خاصی به سوسیس و کالباس دارند، بهاحتمال زیاد این مشکل برایتان پیشآمده که غذاهای بیرون را به غذاهای خانگی ترجیح میدهند. وقتش رسیده که کمی تغییر در برنامه غذاییتان بدهید و دستور پختهای متفاوت را برای علاقهمند کردن اعضای خانوادهتان به غذاهای خانگی امتحان کنید. پیشنهاد ما برای ایجاد تنوع، پاستا سوسیس است.
پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکههای سوسیس سرخشده هم ترکیبشده باشد. بهراستی طعم بهشتی این غذا هر کسی را پای میز ناهار و شام میکشاند. با ما همراه باشید و دستور پخت پاستا سوسیس خوشمزه و متفاوت را یاد بگیرید.
سوسیس: چهار عدد
پیاز بزرگ (خرد شده): یک عدد
سیر (خرد شده): دو حبه
پودر فلفل چیلی: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (خرد شده): ۴۰۰ گرم
پاستا: ۴۰۰ گرم
نمک و روغن زیتون: به میزان لازم
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در همین فاصله سوسیسها را به ابعاد دلخواه خرد کنید. سپس یک ماهیتابه بردارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. پس از آن سوسیسها را درون روغن سرخ کنید.
حرارت زیر ماهیتابه را کم کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را به سوسیسها اضافه کنید. پس از نرم شدن سیرها و پیازها، فلفل چیلی، نمک و گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه کنید. چند دقیقه غذا را تفت دهید. سپس حرارت زیر آن را کم کنید تا گوجه فرنگیها له شوند و سس غلیظ شود.
پاستا را درون آب جوش بریزید و طبق دستور پختی که روی بسته نوشتهشده بپزید و سسی که آماده کردهاید را روی آن بریزید. غذای خوشمزه شما آماده سرو است. آن را درون ظرف مخصوص بکشید و نوش جان کنید.
این غذا را میتوانید به همراه لیموترش سرو کنید.
میتوانید به جای سس این پاستا از خوراک سوسیس ترش و شیرین استفاده کنید.
این غذا را میتوانید با رب گوجه فرنگی هم آماده کنید.
میزان تندی این غذا بستگی به ذائقهتان دارد.
منبع: ایرنا
فراشپز- احساس سرمای مداوم در دستها و پاها میتواند نشاندهنده کمبود مواد مغذی مهم در…
فراشپز- برخی از افراد نفس و دهان بدبویی دارند و البته بیشتر مواقع خودشان متوجه…
فراشپز- حقیقت این است که عادات غذایی ناسالم به طور کلی برای هیچ آب و…
فراشپز- پیازو از قدیمیترین غذاهای زنجان است که ظاهری شبیه به اشکنه یا آش دارد…
فراشپز- چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان…
فراشپز- برنجهای مخلوط همیشه جزو لذیذترین غذاها هستند؛ هم از این جهت که میتوانیم مواد…