آشپزی

طرز تهیه پاستا سیخی، روش خلاقانه برای سرو پاستا

فراشپز- اگر علاقه‌مند به دستور‌های جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا سیخی خانگی همراه ما باشید. این پاستا برای پذیرایی شما مناسب است.

مواد لازم برای پاستا سیخی

پاستا (هر نوعی که دوست دارید)

سیخ چوبی

سس پاستا (هر نوعی که دوست دارید)

مواد دلخواه برای تزیین (مانند پنیر پارمزان، سوسیس، فلفل دلمه، گوشت چرخ کرده، سس گوجه فرنگی، قارچ)

طرز تهیه پاستا سیخی

پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و آبکش کنید. سیخ‌های چوبی را آماده کنید.

پاستا را به آرامی روی سیخ‌ها فرو کنید. سیخ‌های پاستا را در ظرف مناسب بچینید.

روی هر سیخ پاستا به ترتیب یک لایه سس گوجه فرنگی، یک لایه پنیر، فلفل دلمه، سوسیس یا گوشت چرخ کرده و قارچ را قرار دهید. در نهایت مقداری آویشن روی مواد بریزید و سیخ‌ها را درون سینی فر قرار دهید. حدود ۱۰ دقیقه برای پختن پاستا چوبی کافی است. زمانی که پنیر آب شد و سوسیس از خامی درآمد، سینی فر را خارج کنید.

مواد دلخواه را برای تزیین اضافه کنید. پاستا چوبی را گرم سرو کنید.

ماکارونی موجب افزایش وزن و چاقی نمی‌شود، آخرین تحقیقات نشان می‌دهد که نودل، انواع پاستا و ماکارونی برای لاغری مفید بوده و به کاهش وزن کمک می‌کند. …

نکات لازم جهت تهیه پاستا سیخی

می‌توانید از پاستا‌های رنگی برای جذابیت بیشتر استفاده کنید.

می‌توانید پاستا را قبل از فرو کردن در سیخ‌ها با سس مخلوط کنید.

می‌توانید پاستا چوبی را در فر یا مایکروویو گرم کنید.

برای تنوع بیشتر، می‌توانید از انواع مختلف سس و مواد تزیینی استفاده کنید.

برای اینکه پاستا به سیخ‌ها نچسبد، می‌توانید قبل از فرو کردن پاستا، سیخ‌ها را کمی چرب کنید.

انواع پاستا

پاستا انواع گوناگونی دارد که هر کدام برای سس و روش پخت خاصی مناسب هستند. در اینجا چند مورد از پرطرفدارترین انواع پاستا آمده است:

اسپاگتی: پاستای بلند و نازک که برای سس‌های سبک مناسب است.

پنه: پاستای لوله‌ای شکل که برای سس‌های غلیظ مناسب است.

فتوچینی: پاستای نواری شکل که برای سس‌های خامه‌ای مناسب است.

لازانیا: پاستای ورقه‌ای شکل که برای تهیه لازانیا استفاده می‌شود.

روتله: پاستایی به شکل چرخ‌های چوبی چرخک.

امیدوارم از تهیه پاستا چوبی لذت ببرید!

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی با سس مخصوص

فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…

1 ساعت ago

آموزش بلانچ کردن سبزیجات پرمصرف قبل فریز کردن

فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیک‌های فراوانی استفاده می‌شود که…

3 ساعت ago

طرز تهیه چیپس خرمالو خشک روی بخاری

فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید در فصل…

4 ساعت ago

این شکلات ها را نخورید

فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنید. اگر روی برچسب…

5 ساعت ago

انواع حلوا برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگی‌های روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…

6 ساعت ago

با این غذاها افطاری جدید درست کنید

فراشپز- ماه رمضان فرصتی است برای نزدیک‌تر شدن به معنویات و بازنگری در روزمرگی‌ها، اما…

6 ساعت ago