فراشپز- پاستا فارفاله با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رایج کشور ایتالیا است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی در ادامه با سایت فراشپز همراه باشید.
تن ماهی ۱۳۰ گرم
پاستا فارفاله ۲۴۰ گرم
شوید تازه ۲ قاشق چایخوری
زیتون ۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
کیپرز ۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه برای تزیین
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی
برای تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی خوشمزه در ابتدای کار درون یک قابلمه حاوی آب مقداری نمک ریخته و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس پاستا را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم بپزد.
در ادامه شوید را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم و زمانی که پاستا پخته شد قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی میکنیم. حالا روغن تن ماهی را جدا کرده و با پاستا پخته شده مخلوط میکنیم.
در این مرحله گوجه گیلاسیها را شسته و از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم، سپس به همراه تن ماهی، شوید، زیتون، کیپرز، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
در ادامه پاستا را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم، سپس مواد مخلوط شده را به صورت پخش روی پاستا میریزیم. در نهایت پاستا فارفاله با تن ماهی را با مقداری ریحان تازه تزیین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: چی شی
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…