فراشپز- پاستا پستو بدون مرغ یکی از پاستا های بسیار خوشمزه و ساده است که دیگر نیازی به مرغ ندارید می توانید بدون مرغ این پاستای ایتالیایی را در خانه تهیه کنید. پستو یکی از سس های بسیار معروف است که برای کشور ایتالیا و شهر جنوا می باشد که ترکیبی از ریحان، گردو، دانه کاج و روغن زیتون بکر است و شما می توانید با هر نوع پاستای که دوست دارید این سس خوشمزه را تهیه کنید و یک غذای عالی و ساده در خانه تهیه کنید. با طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ همراه ما باشید.
سیر | ۲ الی ۳ حبه |
گردو | 10 عدد |
برگ ریحان | ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۱/۴ پیمانه |
پنیر پارمزان | ۲ الی ۳ ق غذا خوری |
پاستا فرمی یا ساده | ۱ بسته |
نمک | به مقدار لازم |
ابتدا باید داخل میکسر یا غذاساز یا کاسه ریحان تمیز شده را به همراه نمک و گردو و پنیر پارمزان و سیر پوست کنده بریزید و مواد را به باهم خوب میکس کنید تا پوره شود و بعد کم کم روغن زیون نیز به مود اضافه کنید و هم بزنید. اگر غذاساز یا میکسر ندارید می توانید همه مواد را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و باهم ترکیب کنید.
داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و زمانی که به جوش آمد کمی روغن و نمک اضافه کنید و پاستا فرمی یا ساده خود را داخل آن ریخته و زمانی که ۸۰ درصد پاستا پخته شده نوبت آبکش کردن است، دقت کنید نباید آب پاستا را دور بریزید و برای مخلوط کردن مواد یک کاسه جدا کنید.
در ادامه باید سس تهیه شده را داخل تابه بریزید و کمی هم بزنید و چند قاشق به آن آب پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رقیق تر شود و بعد پاستا آبکش شده را به سس اضافه کنید و برای ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا سس به خورد پاستا برود و داخل دیس بکشید و به همراه کمی پنیر پارمزن تزیین و سرو کنید. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- آش ماست و لپه یکی از غذاهای سنتی ایرانی که در استانهای شمالی کشور…
فراشپز- سالاد کلم سفید و هویج یکی از سادهترین سالادهای مجلسی خوشمزه است که با…
فراشپز- نوتلا نوعی شکلات صبحانه محبوب و بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ترکیهای نحوه پخت نان در خانه در ماهیتابه را…
فراشپز- به دنبال یک صبحانه سالم و خوشمزه بدون گلوتن هستید؟ پنکیک آرد برنج پاسخ…
فراشپز- کیک لیوانی؛ یکی از روشهای تهیه کیک میباشد که به راحتی و بدون ترازو…