روزهای بلند تابستان زمان مناسبی برای تهیه تنقلات در خانه است. تهیه این تنقلات خصوصا پاستیلهای رنگی رنگی در خانه هم برای بچهها سرگرمی است و هم مطمئن هستید پاستیلی که فرزندتان میخورد سالم و با استفاده از مواد مرغوب است.
پس تا هنوز میوههای تابستانی به راه است دست به کار شوید.
میتوانید با کمترین و سادهترین امکانات و در مدت زمانی کوتاه پاستیلهای خوشمزه درست کنید و با خیال راحت دور هم بنشینید و آن را نوش جان کنید.
مدت زمان تهیه:۲ روز
تعداد: ۷ نفر
میوه خرد شده: ۳ لیوان
شکر:یک لیوان
آبلیمو:یک تا ۲ قطره
آب:نصف لیوان
دارچین و زنجبیل:به میزان لازم
۱. میوههای خرد شده و شکر را با هم مخلوط کنید و در دمای محیط نگه دارید. بعد آن را یک شب در یخچال بگذارید تا شکرها آب بیاندازد.
۲. بعد از ۲۴ ساعت، مخلوط را از یخچال خارج کنید و نصف لیوان آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۳. بعد به جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا موادکاملا خنک شود.
۴. با بعد از خنک شدن میوه ها، باید مجدد آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و دوباره میوهها را در یخچال بگذارید تا خنک شود. این روش را ۴ تا ۵ بار دیگر انجام دهید تا آب میوهها کاملا غلیظ شود.
۵. بعد از غلیظ شدن آب و به دست آمدن شهد، در قابلمه را بگذارید تا میوهها برای مدتی در شهد باقی بمانند و سپس از صافی رد کنید تا شهد از میوه جدا شود.
۵. میوههای آغشته به محلول شکر را در یک سینی بزرگ چیده و اجازه دهید میوهها در مقابل نورخورشید یا داخل دستگاه میوه خشک کن، خشک شوند.
-میوههایی که انتخاب میکنید باید کاملا سفت بوده و تغییر ندهند.
-مدت زمان خشک کردن هر میوه در معرض نور خورشید یا دستگاه میوه خشک کن متفاوت است.
مدت زمان آماده سازی: ۳ ساعت
تعداد: ۴ نفر
پودر ژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ پیمانه
آب: یک پیمانه
آب میوه دلخواه: یک پیمانه
رنگ خوراکی: به میزان لازم
۱. داخل کاسه کوچک پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید. سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب جوش)، بگذارید تا ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی به دست بیاید.
۲. در قابلمهای شکر، آب میوه دلخواه و رنگ خوراکی متناسب با آب میوهای که انتخاب کردید را بریزید و کمی مخلوط کنید.
۳. مواد را روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا به جوش بیاید و شکر در آب میوه حل شود. در ادامه ظرف را از روی حرارت بردارید. پودر ژلاتینی که به روش بن ماری حل کردید را به محلول شکری اضافه کنید و هم بزنید.
۴. مایع به دست آمده را در قالبهای سیلیکونی در طرحهای مختلف بریزید. سپس حداقل برای ۲ ساعت قالب را در یخچال بگذارید تا پاستیلها آماده شوند.
۵. هنگام خارج کردن پاستیلهای میوهای از قالب، مقداری شکر یا پودر شکر بر روی آنها بریزید.
– در صورت تمایل میتوانید رنگ خوراکی را از دستور حذف کنید.
منبع: همشهری
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…