فراشپز- پای سوسیس و قارچ؛ یکی از خوشمزهترین پایها میباشد که میتوانید به دلخواه در یک ظرف بزرگ و یا مانند تصویر در قالبهای مافین به صورت تک نفره تهیه کنید. پای در واقع یک لایه خمیر است که حاوی مواد شور و شیرین است و خمیر با انواع مواد پر میشود و میتواند اندازههای مختلفی داشته باشد و برای انواع وعدههای غذایی میباشد. اما تاریخچه پای بسیار قدیمی میباشد و طبق شواهد به حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بر میگردد و در اعیاد رومی پای گوشتی با این خمیر تهیه میشده و این خمیر در سالهای مختلف دست خوش تغییرات زیادی بوده و به گونه امروزی تبدیل شده است. امروز طرز تهیه پای سوسیس و قارچ و پنیر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
سوسیس یا پیرونی ۴ عدد
قارچ ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
سس سویا یا سس تند ۱ ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
نمک ۱ ق چای خوری
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی
آرد به مقدار لازم
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود سپس سوسیس خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و در ادامه فلفل دلمه خرد شده و کمی سس سویا و سس تند را افزوده و هم بزنید در تابهای دیگر قارچهای اسلایس شده را با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس قارچها را به سوسیس اضافه و هم بزنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
تخم مرغ را داخل کاسه ریخته و به آن بیکینگ پودر و نمک و ماست را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس روغن مایع را نیز افزوده و یک دقیقه دیگر نیز هم بزنید حالا باید به تدریج شروع به اضافه کردن آرد کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و چسبنده نباشد خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا چسبندگی خمیر کم و نرم لطیف شود.
در ادامه از خمیر ۳ چونه گرفته و ۱ چونه را برای روی پای کنار گذاشته و ۲ چانه دیگر را با هم مخلوط کنید و وردنه کشی کنید و کف قالب مورد نظر که از قبل چرب کردید قرار دهید مواد میانی را روی خمیر قرار دهید و روی آن پنیر پیتزا بریزید.
در ادامه چانه دیگر را با وردنه باز کنید و روی مواد میانی بکشید و خوب خمیر را به خمیر زیرین فشار بدهید تا بچسبد تا در موقع پخت لایهها از هم جدا نشود شما میتوانید خمیر را به صورت نواری نیز برش بزنید و روی خمیر به صورت شطرنجی قرار دهید حالا روی خمیر را با زعفران یا زرده تخم مرغ رومال کنید و کمی کنجد و سیاه دانه بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود. نوش جان
اگر سویا سس ندارید میتوانید از کمی سس کچاب یا به دلخواه پنیر خامهای استفاده کنید.
بیش از اندازه به خمیر آرد نزنید تا در هنگام پخت سفت و خشک نشود.
برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
برای نرم شدن پای میتوانید یک کاسه آب داخل فر قرار دهید.
شما به دلخواه میتوانید از انواع سبزیجات و یا مواد گوشتی و مرغی در این پای استفاده کنید.
از هر نوع سوسیس یا کالباس میتوانید استفاده کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- ادویه چیلی یکی از ادویه های بسیار تند و تیز و خوش رنگ و…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲ عدد بادمجان دلمهای،…
فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…
فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیکهای فراوانی استفاده میشود که…
فراشپز- اگر علاقهمند به دستورهای جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…
فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که میتوانید در فصل…