آشپزی

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه

فراشپز- کیک پای سیب در همه قنادی‌های پیدا می‌شود؛ اما شما می توانید خودتان درست کنید؛ زیرا شکر کیک قابل کنترل و تازه‌تر از کیک‌های شیرینی فروشی است، می‌توانید جوری بپزید که دل‌تان را نزند.

در بین کیک‌ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می‌توانیم برای مهمانان عید هم حاضر کنیم و با چای یا دیگر نوشیدنی‌های گرم سرو کنیم.

مواد مورد نیاز

سیب سبز ۵۰۰ گرم یا بیشتر٬ پوست کنده شده و خرد شده
نصف لیمو ترش
یک پیمانه و ۲ قاشق‌غذاخوری آرد
۱ پیمانه شکر
بکینگ پودر قاشق غذاخوری۲
نمک کمی
۱ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه شیر پرچرب
تخم‌مرغ بزرگ و ۲ عدد زرده تخم‌مرغعدد۱
۱ قاشق ‌غذاخوری وانیل
پودر قند برای تزیئن


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را به حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بزارید.

۳. سیب‌های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب ماکروویو باشه بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو بگذارید.

۴. در یک کاسه متوسط ۱ پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

۵. در یک کاسه بزرگ ۱ پیمانه شیر٬ ۱ پیمانه روغن و ۱ عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.

۶. یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید.

۷. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.

۸. سیب های ماکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

۹. مایع مخلوط با سیب را در قالب ریخته٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید.

۱۰. حالا آن پیمانه کنار کذاشته شده را با ۲ قاشق‌ غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.

۱۱. در نهایت یک قاشق‌ غذا خوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت و پانزده‌ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی.

۱۲. بعد از پخت بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی دوره کیک را از قالب جدا کرده و کنار گذاشته تا به مدت ۲ یا ۳ ساعت کیک سرد شود.

۱۳. قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

5 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

6 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

7 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

8 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

10 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

11 ساعت ago