آشپزی

طرز تهیه پلمبیر آناناس؛ دسر مخصوص با ژله و خامه

فراشپز- پلمبیر آناناس یک دسر معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر و خامه است که با کمک پودر ژلاتین و پودر ژله آماده، سفت می‌شود. این دسر از مغزیجات مختلف تهیه می‌شود بنابراین دسر بسیار خوشمزه و در عین حال شیک و مجلسی است و برای سلامتی بسیار مقوی است. همچنین استفاده از کمپوت آناناس در این دسر، طعم خوبی به آن می‌دهد و خرده‌های آناناس در دسر نمایان است. این دسر را می‌توان در قالب‌های تک نفره تهیه کرد یا موقع سرو، برش زد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پلمبیر آناناس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پلمبیر آناناس

پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذا خوری

پودر ژله آناناس ۱ بسته

خامه فرم گرفته ۱ لیوان

بستنی وانیلی شل شده ۱ استکان

کمپوت آناناس ۱ استکان

گردوی خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

پسته خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۴ قاشق غذا خوری

انواع مغز خرد شده به دلخواه

طرز تهیه پلمبیر آناناس

مرحله اول

برای تهیه پلمبیر آناناس به روش مجلسی در ابتدای کار، پودر ژلاتین را درون یک کاسه می‌ریزیم. سپس پودر ژله آناناس را به آن اضافه کرده و در آب کمپوت آناناس حل می‌کنیم. سپس روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا کاملا حل شود.

مرحله دوم

سپس کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بستنی وانیلی را بیرون از یخچال می‌گذاریم تا به خوبی نرم و آب شود. در ظرف دیگری، خامه قنادی را با همزن برقی می‌زنیم تا فرم بگیرد. سپس بستنی شل شده و شیر را به آن اضافه کرده و دوباره با همزن می‌زنیم.

مرحله سوم

کمپوت اناناس را خرد کرده و به همراه گردوی خرد شده و خلال پسته یا پسته خرد شده به خامه اضافه می‌کنیم. مخلوط را با همزن دستی می‌زنیم تا مغزیجات کامل مخلوط شود. سپس ژلاتین شفاف شده سرد را به دسر اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس کف قالب را چرب کرده و مواد دسر را داخل آن می‌ریزیم. سپس حدود ۲ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. ژله آلوورا را مانند دستور آن تهیه می‌کنیم. درون یک کاسه یک بسته پودر ژله آلوورا یا آناناس را با یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه می‌کنیم. سپس روی حرارت بخار کتری قرار می‌دهیم تا حل شود. بعد از آن کنار می‌گذاریم تا ژله کامل هم دمای محیط شود. سپس ژله اضافه را به همراه خرده‌های آناناس، روی قالب دسر می‌ریزیم تا قسمت خالی قالب را پر کند.

مرحله ششم

اگر دسر تمام قالب را پر کرده بود، نیاز به ژله دوباره نیست. اگر آب کمپوت کم بود می‌توان تا نصف لیوان آب نیز برای حل ژله یا ژلاتین استفاده کرد. ژله را مجدد حدود ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کامل ببندد. سپس کناره‌های ژله و قالب را آزاد می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دسر را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو قرار می‌دهیم. اگر دسر از قالب خارج نشد کافی است چند دقیقه خارج از یخچال بماند تا به راحتی جدا شود. می‌توان دسر را با چاقو به قسمت‌های کوچک برش زد.‌

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

5 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

1 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

7 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

8 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago