فراشپز- برای آماده کردن پلومرغ بهشهری نیاز به یک ساعت و نیم دارید تا یک غذای دلچسپ و خوشمزه را از خطه مازندران مهیا نمیاد.
برای درست کردن پلو مرغ بهشهری به یک ساعت و سی دقیقه زمان نیازمندیم تا بتوانیم یک غذای خوشمزه محلی مازندارنی را آماده کنیم.
برنج ۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به مقداری نیاز
رب انار ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن مقداری
برای تهیه این غذا و برای طعم متفاوتتر آن مرغ را به دو روش میتوانید بپزید:
1. استفاده از آلوها. آلوی سیاه، زرد و قرمز را با کمی آب بپزید و بعد آن را صاف کنید. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید و بعد با آلوهایی که صاف کردهاید مخلوط کنید و بگذارید خوب جا بیفتد.
2. استفاده از رب نارنج. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید. دو قاشق رب نارنج را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت روی حرارت کم خوب جا بیفتد.
در هر دو روش مرغ شما خوشمزه میشود و طعم خاصی به غذایتان میدهد.
برنج را از قبل شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.
سپس پیازها را پوست کنده و رنده کنید. در تابهای مقداری روغن ریخته و پیازها را در روغن سرخ کنید.
همچنین سیب زمینیها را پوست کنده، نگینی خرد و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
برنج را طبق روش معمول آبکش کنید. در ته قابلمه کمی روغن ریخته، ته دیگ مناسب را بگذارید.
مقداری برنج در قابلمه بریزید و به عنوان لایه بعدی کمی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ شده را بریزید. به همین صورت همه برنج و مایه مرغ و سیب زمینی را در قابلمه بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید پلو به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و یا به اصطلاح دم بکشد.
بعد از زمان پخت مناسب پلو میتوانید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید. نوش جانتان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد.
پلومرغ بهشهری را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- پژوهشهای فزایندهای نشان میهند که برخی از غذاها میتوانند به بدن شما کمک کنند…
فراشپز- دانشمندان سوئدی در یک بررسی ۲۲ ساله بر روی حدود ۷۰ هزار نفر به…
فراشپز- بیسکویت شکلاتی یخچالی یکی از روشهای بسیار ساده و آسان تهیه بیسکویت در خانه…
فراشپز- به اشکی که از چشمهایتان جاری میکنند اهمیت ندهید؛ پیازها یک همپیمان خوب برای…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه زیر اول برای موس کدو…
شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان میباشد که به…