آشپزی

دستور پخت پلومرغ بهشهری

فراشپز- برای آماده کردن پلومرغ بهشهری نیاز به یک ساعت و نیم دارید تا یک غذای دلچسپ و خوشمزه را از خطه مازندران مهیا نمیاد.

مواد لازم برای پلومرغ بهشهری

برای درست کردن پلو مرغ بهشهری به یک ساعت و سی دقیقه زمان نیازمندیم تا بتوانیم یک غذای خوشمزه محلی مازندارنی را آماده کنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه پلومرغ بهشهری

برنج ۲ پیمانه

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

پیاز متوسط ۲ عدد

فیله مرغ ۳۰۰ گرم

نمک و زردچوبه به مقداری نیاز

رب انار ۳ قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری

روغن مقداری

روش پخت پلومرغ بهشهری

برای تهیه این غذا و برای طعم متفاوت‌تر آن مرغ را به دو روش میتوانید بپزید:

1. استفاده از آلوها. آلوی سیاه، زرد و قرمز را با کمی آب بپزید و بعد آن را صاف کنید. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید و بعد با آلو‌هایی که صاف کرده‌اید مخلوط کنید و بگذارید خوب جا بیفتد.

2. استفاده از رب نارنج. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید. دو قاشق رب نارنج را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت روی حرارت کم خوب جا بیفتد.

در هر دو روش مرغ شما خوشمزه میشود و طعم خاصی به غذایتان میدهد.

برنج را از قبل شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.

سپس پیاز‌ها را پوست کنده و رنده کنید. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز‌ها را در روغن سرخ کنید.

همچنین سیب زمینی‌ها را پوست کنده، نگینی خرد و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

برنج را طبق روش معمول آبکش کنید. در ته قابلمه کمی روغن ریخته، ته دیگ مناسب را بگذارید.

مقداری برنج در قابلمه بریزید و به عنوان لایه بعدی کمی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ شده را بریزید. به همین صورت همه برنج و مایه مرغ و سیب زمینی را در قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید پلو به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و یا به اصطلاح دم بکشد.

بعد از زمان پخت مناسب پلو میتوانید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید. نوش جانتان

نکات تکمیلی در مورد پلومرغ بهشهری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد.

پلومرغ بهشهری را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago