طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکتهی بسیار مهم این غذا، کمهزینه بودن آن است.
دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی میاندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکتهی بسیار مهم این غذا، کمهزینه بودن آن است.
دمپختک گوجه و سیب زمینی جزء غذاهایی است که میتوانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود میتوان از گوشت سفید، قرمز، میگو، حبوبات و… استفاده کنید در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه میشود.
۲ پیمانه برنج
۵ عدد گوجه
۱ ق رب گوجه
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد پیاز
روغن و نمک و زردچوبه و فلفل
۲ لیوان آب
۱. ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.
۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد.
منبع: برترین ها
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…